Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Sakumaha seueur wiski anu saé? Naon ngeunaan $60,000 pikeun Suntory

Yamazaki 55 ayeuna sayogi pikeun Global Travel Retail

House of Suntory ayeuna parantos ngenalkeun kuantitas terbatas tina wiski Yamazaki 55 édisi terbatas ka Global Travel Retail, sayogi dina harga ritel anu disarankeun $60,000 USD.

Dibotolkeun dina taun 2020, Yamazaki 55 mangrupikeun rilis pangkolotna House of Suntory dina sajarahna sareng ngahormatan ka kulawarga pendiri wiski Jepang, nalika ngagungkeun jaman "Showa" Jepang taun 1960-an. 

Yamazaki 55 bakal sayogi pikeun milih Eceran Perjalanan Global kalayan botol anu aya di London, Paris, Hainan, Hong Kong, Taipei, Amsterdam, Seoul, Cirebon, Istanbul, Dubai sareng Singapura.

Beam Suntory bakal nyumbang $ 5,000 USD pikeun unggal botol anu dikaluarkeun dina koleksi 100 botol taun ieu, jumlahna $ 500,000 USD, ka The White Oak Initiative, grup anu komitmen kana kelestarian jangka panjang leuweung ek bodas Amérika.

Yamazaki 55 mangrupakeun campuran malt tunggal mulia, featuring komponén sulingan dina 1960 dina pangawasan pangadeg Suntory urang Shinjiro Torii lajeng sepuh di Mizunara casks; sarta dina 1964 di handapeun arah Suntory urang Kadua Master Blénder Keizo Saji lajeng yuswa di White Oak casks.

Kapala Blén Generasi Kalima Suntory Shinji Fukuyo damel raket sareng Master Generasi Katilu Blénder Shingo Torii pikeun nyebarkeun seni tandatangan campuran pikeun leres-leres ngungkabkeun jero, kerumitan sareng kaarifan anu luar biasa nyaéta Yamazaki 55.

Cairan anu dihasilkeun ngagaduhan warna Amber anu jero; ambu mantap redolent tina kai sendal sareng buah anu asak saé; amis, rada pait sareng kai landak; sareng rada pait tapi amis sareng beunghar finish.

Manuel González, Diréktur Marketing GTR pikeun Beam Suntory, nyarios: "Kami reueus pisan ngagaduhan kasempetan pikeun nawiskeun para wisatawan anu unik sareng ekslusif sapertos Yamazaki 55, ekspresi pangkolotna ti House of Suntory. Produk édisi terbatas ieu bakal dipamerkeun di sababaraha lokasi House of Suntory anu pangsaéna, sareng éta bakal digedékeun ku kampanye aktivasina terpadu. Kami komitmen pikeun ngembangkeun Eceran Perjalanan Global ku nguatkeun panawaran inovatif kami sareng nyayogikeun pangalaman balanja premium anu pangsaéna pikeun palanggan kami.

'Yamazaki' diukir dina kaligrafi dina unggal botol kristal, sedengkeun umur nyirian accentuated ku lebu emas sareng dijagaan ku lacquer. Bukaan botolna dibungkus ku kertas washi Echizen buatan tangan sareng dibeungkeut ku tali anyaman Kyo-kumihimo, karajinan tradisional ti Kyoto. Unggal botol diasupkeun kana kotak bespoke dijieunna tina kai Jepang Mizunara jeung coated ku lacquer Suruga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment