Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Bookings hiber ka AS soar

Bookings hiber ka AS soar.
Bookings hiber ka AS soar.
Ditulis ku Harry Johnson

Pemesanan hiber ka Amérika Serikat parantos ningkat saatos dua pengumuman yén tujuan éta bakal dibuka deui pikeun wisatawan asing anu divaksinasi dina bulan Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Puncak kahiji pikeun perjalanan langsung saatos rélaxasi larangan nalika saminggu dimimitian 8 November.
  • Puncak kadua nyaéta ngaliwatan Natal, ngahontal 16% tina pesenan nalika minggu Natal sareng 14% saminggu sateuacan.
  • Kanaékan pesenan dina pesenan ka Amérika Serikat pikeun période Natal diperkirakeun dina minggu-minggu ka payun.

Panilitian anyar ngungkabkeun yén pesenan hiber ka AS parantos melonjak nuturkeun dua pengumuman yén tujuan éta bakal dibuka deui pikeun wisatawan asing anu divaksinasi dina bulan Nopémber. Dina pertengahan Oktober, pamesanan mingguan ngalangkungan 70% tingkat pra-pandemi.

Pengumuman munggaran dilakukeun dina tanggal 20th Séptémber, nalika White House nyarios yén datang ti Inggris, Irlandia, 26 nagara Schengen, Cina, India, Afrika Kidul, Iran sareng Brazil bakal diijinkeun asup AS, Tanpa tunduk kana karantina, asalkeun aranjeunna divaksinasi pinuh. Éta nyababkeun réaksi saharita, kalayan pesenan minggu-minggu ti Inggris luncat 83%, ti Brasil luncat 71%, sareng ti EU ngaluncat 185%! 

Pengumuman kadua dilakukeun dina tanggal 15th Oktober, nalika Asistén Pencét Présidén AS, Kevin Munoz, namina 8th Nopémber sabab larangan tanggal bakal santai. Pesenan minggu-minggu naék langkung luhur deui, ngaluncat 15% ti Inggris, 26% ti Uni Éropa sareng 100% ti Brasil.

Ningali distribusi pemesanan anu dikonfirmasi, pikeun datangna dina bulan Nopémber sareng Désémber, ti tilu pasar sumber éta (Brazil, EU sareng Inggris), aya dua puncak anu jelas. Puncak kahiji pikeun perjalanan langsung saatos rélaxasi larangan nalika saminggu dimimitian 8th Nopémber, ngahontal 15% pemesanan. Puncak kadua nyaéta ngaliwatan Natal, ngahontal 16% tina pesenan nalika minggu Natal sareng 14% saminggu sateuacan.

Data ieu parantos nunjukkeun deui paménta pikeun perjalanan anu hébat. Langsung jalma-jalma ngadangu yén aranjeunna bakal diidinan nganjang ka AS deui; aranjeunna dipesen; sareng proporsi anu penting dipesen pikeun ngapung pas aranjeunna tiasa.

Éta ogé pikaresepeun pikeun dicatet yén pesenan naék langkung luhur sakali tanggal khusus dibéré. Éta henteu sadayana héran ku dua alesan. Mimiti, kapastian tanggal khusus ngahirupkeun kayakinan.

Kadua, anu hoyong ngarambat sateuacan akhir bulan Nopémber henteu mampuh nyandak komitmen dugi ka aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa ngumbara nalika aranjeunna hoyong. Kanaékan pesenan dina pesenan ka Amérika Serikat pikeun période Natal diperkirakeun dina minggu-minggu ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment