Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema resorts tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Hawaii mangrupikeun kaayaan AS anu paling stres pikeun hirup

Hawaii mangrupikeun nagara bagian AS anu paling stres anu cicing.
Hawaii mangrupikeun nagara bagian AS anu paling stres anu cicing.
Ditulis ku Harry Johnson

Harga imah rata-rata Hawaii nyaéta $ 1,293,301, anu katilu pangageungna di Amérika Serikat, bari ogé ngagaduhan harga sewa pangluhurna di Amérika, dina $ 1,327 per bulan. Hasilna, nagara ngagaduhan skor awon ka-49 pikeun setrés anu aya hubunganana sareng artos, anu disarengan ku skor awon ka-48 pikeun faktor lingkungan sapertos kaayaan jalan raya anu goréng sareng janten kaayaan paling banter kadua, nyababkeun Hawaii janten kaayaan paling stres di AS.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hawaii geus rengking salaku kaayaan paling stres di AS, datang di salaku salah sahiji nagara bagian awon duanana duit jeung stress patali lingkungan.
  • Florida rengking salaku kaayaan paling stres kadua di AS, némbongkeun réngking rélatif goréng pikeun duit, pagawean, kaséhatan, jeung stress patali lingkungan.
  • Vermont mangrupikeun kaayaan anu pangsaeutikna, réngking salaku kaayaan anu paling henteu stres kadua pikeun kategori anu aya hubunganana sareng kaséhatan sareng lingkungan.

Hawaii geus rengking salaku kaayaan paling stres di Amérika Serikat Amérika.

Ahli bobo ngalaksanakeun panalungtikan pikeun mendakan kaayaan paling stres di Amérika Serikat, dumasar kana analisa 22 faktor setrés anu béda anu aya hubunganana sareng padamelan, artos, kaséhatan, sareng lingkungan. Panaliti mendakan yén Hawaii mangrupikeun kaayaan anu paling stres, sareng Vermont mangrupikeun pangsaeutikna.

Nagara-nagara nampi skor tina 10 pikeun unggal faktor, kalebet harga perumahan sareng nyéwa, panghasilan, tingkat depresi, kagiatan fisik, tingkat bobo, aksés ka rohangan terbuka, sareng tingkat bising.

Hawaii tops daptar sanggeus nyetak utamana kacida duit jeung stressors lingkungan. Harga imah rata-rata nagara nyaéta $1,293,301, pangluhurna katilu di AS, sedengkeun éta ogé gaduh harga sewa pangluhurna di Amérika, $1,327 per bulan. Hasilna nagara ngagaduhan 49th skor awon pikeun stress patali duit, nu barengan 48th skor awon pikeun faktor lingkungan kayaning kaayaan jalan raya goréng jeung keur kaayaan loudest kadua, ngarah ka Hawaii janten kaayaan paling stres di AS.

Florida mangrupa kaayaan paling stres kadua, ranking kirang alatan faktor kayaning tingkat pangangguran, kalawan 6.5% tina populasi ngadaptar salaku pangangguran. Panghasilan kotor anu disaluyukeun relatif rendah nagara, jumlah fasilitas kaséhatan méntal per kapita rendah, taman nasional sareng ruang terbuka per mil pasagi lahan, sareng tingkat bising disababkeun. Floridaranking handap.

Di tungtung séjén skala, ulikan dipeunteun Vermont salaku kaayaan sahenteuna stres. Vermont parantos ngalaporkeun tingkat kamiskinan anu kadaptar panghandapna per kapita, ngirangan pisan tekanan anu aya hubunganana sareng artos nagara. Nagara ieu ogé ngagaduhan rasio anu pangsaéna pikeun fasilitas perawatan kaséhatan méntal per kapita, sareng salah sahiji nagara bagian paling luhur pikeun kagiatan fisik sareng bobo anu nyukupan, anu ngarah kana peringkat nagara kadua dina sub-kategori setrés anu aya hubunganana sareng kaséhatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment