Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Investasi, Keuangan & Pareumkeun deui: KTT Investasi Pariwisata di WTM London

Investasi, Keuangan & Pareumkeun deui: KTT Investasi Pariwisata di WTM London.
Investasi, Keuangan & Pareumkeun deui: KTT Investasi Pariwisata di WTM London.
Ditulis ku Harry Johnson

'Investasi, Keuangan & Balikan deui': Puncak Investasi Pariwisata anu ngadorong pamikiran dina 1-2 Nopémber di ExCeL, London.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Konférénsi Pariwisata sareng Investasi Internasional (ITIC) bakal ngayakeun Puncak Investasi Pariwisata Global hibrida (di-jalma sareng virtual).
  • Ngaliwatan gempungan ieu, ITIC boga tujuan pikeun nyambungkeun investor jeung nu boga atawa pamekar proyék pariwisata nu teu acan diolah ogé tujuan underexplored ti sakuliah dunya.
  • Puncakna bakal lumangsung dina 1 Nopémber 2021, Poé 1 WTM London, di Platinum Suite, ExCeL, London.

Konférénsi Pariwisata sareng Investasi Internasional (ITIC) bakal diayakeun, dina gawé bareng Pasar Perjalanan Dunya (WTM London), hibrida (di-jalma jeung maya) Global Tourism Investment Summit on 'Investasi, Keuangan & Balikan deui'.

Puncak éta, anu bakal masihan sudut pandang sareng wawasan énggal ngeunaan ngamimitian deui industri pariwisata global, bakal dilaksanakeun dina 1st Nopémber 2021, Poé 1 WTM London, di Platinum Suite, ExCeL, London.

Ngaliwatan gempungan ieu, ITIC boga tujuan pikeun nyambungkeun investor jeung nu boga atawa pamekar proyék pariwisata nu teu acan diolah ogé tujuan underexplored ti sakuliah dunya.

Gerakan strategis ieu bakal nyumbang kana ngagancangkeun pamulihan bisnis perjalanan sareng pariwisata sareng mulangkeun kapercayaan para wisatawan saatos pandémik anu teu pernah terjadi ieu.

Éta bakal nguatkeun pamangku kapentingan anu béda pikeun siap dina blok awal taun 2022 pikeun ngarebut sapinuhna kasempetan komérsial anu bakal muncul nalika kebangkitan industri pariwisata sareng perjalanan global, saatos kampanye vaksinasi Covid-19 anu masif.

CEO Grup ITIC, Ibrahim Ayoub, ngécéskeun: "The Investasi, Keuangan & Balikan deui Summit bakal muka jalan pikeun pergeseran paradigma transformasi anu lumangsung sakumaha pariwisata bakal beuki kudu ngahijikeun lingkungan, kaséhatan, inklusi sosial jeung isu governance alus di mangsa nu bakal datang. .”

Poé saterusna (2nd Nopémber 2021), rapat B2B antara pamilik proyék atanapi pamekar sareng tim ITIC bakal dijadwalkeun. Tim ITIC ngondang pamilik proyék pariwisata atanapi pamekar anu milarian investasi pikeun ngalebetkeun proyék-proyékna supados ITIC tiasa nyaring aranjeunna dina Ruang Deal anu parantos dipasang di WTM South Gallery kamar 12 di ExCeL.

Tim ITIC bakal masihan naséhat anu tiasa dilaksanakeun pikeun anu hadir, ngahalangan perjanjian anu saling mangpaat sareng nyalurkeun investasi kana proyék-proyékna.

Dr Taleb Rifai, Pupuhu ITIC nyarios: "Pandemik parantos ngaganggu ékonomi dunya, tapi pariwisata mangrupikeun séktor anu tahan banting. Yakin, tanda-tanda muncul pikeun nunjukkeun yén séktor ieu terus tahan banting sareng mumbul deui sareng, leres-leres, parantos mumbul deui tina krisis anu kapungkur. “

"ITIC sareng divisi Pariwisata Investasi tujuanana pikeun ngamajukeun investasi dina perjalanan sareng pariwisata sanés ngan ukur nyiptakeun sareng ngembangkeun hotél, resorts sareng prasarana anyar pikeun wisatawan tapi kami hoyong Investasi ieu sustainable dina harti yén aranjeunna janten pamekaran berbasis komunitas anu nyiptakeun padamelan. , atikan, well-mahluk jeung nilai jangka panjang. Ngamungkinkeun UKM tumuwuh sareng nyandak kauntungan tina sadaya kapentingan perjalanan sareng pariwisata di sakumna dunya pikeun kapentingan anu langkung ageung pikeun masarakat sareng komunitas lokal.

Diréktur Pameran WTM London, Simon Press nambihan: "WTM London bungah janten host inisiatif anu dipimpin ITIC ngeunaan 'Investasi, Keuangan & Balikan deui', anu tujuanana pikeun ngahubungi pangusaha perjalanan anyar sareng para investor, pikeun ngabantosan impianna janten kanyataan sareng ngabantosan sektor pariwisata dina jalan anu saé. pamulihan.”

Diantara panyatur utama sareng pamimpin opini anu parantos mastikeun partisipasina nyaéta:

  • Hon. Najib Balala, Sekretaris Kabinet Pariwisata, Kenya;
  • Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika;
  • Hon. Phildah Kereng, Menteri Lingkungan, Konservasi Sumberdaya Alam jeung Pariwisata, Botswana;
  • Hon. Nayef Al Fayez, Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Yordania;
  •  Hon. Memunatu B. Pratt, Menteri Pariwisata jeung Kabudayaan, Sierra Leone;
  • Ian Liddell-Grainer, MP (Inggris) jeung Akting-Ketua, Pasamakmuran Parleménter Association;
  • Elena Kountoura, Anggota Parlemén Éropa;
  • Ibu Julia Simpson, CEO WTTC;
  • Bapak Nicolas Mayer, Pamimpin Pariwisata Global PWC;
  • Tandaan Beer, OBE, Pupuhu Metis Institute;
  • Profesor Ian Goldin, Profesor Globalisasi sareng Pangwangunan di Universitas Oxford;
  • Christopher Rodrigues Pupuhu Maritim & Badan Coastguard;

Jalma anu henteu bakal hadir WTM sacara fisik bakal tiasa ngiringan acara langsung ngalangkungan platform virtual anu aman sareng stabil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment