Ryanair Ngumumkeun Jadwal Pangbadagna Ka Yordania Usum Usum Ieu

Ryanair Ngumumkeun Jadwal Pangbadagna Ka Yordania Usum Usum Ieu
  1. Wisatawan Éropa ayeuna tiasa mesen istirahat usum tiris anu pantes tina salah sahiji rute usum tiris anyar Ryanair ka Amman atanapi Aqaba.
  2. Ieu kalebet tujuan anu pikaresepeun sapertos Madrid, Paris-Beauvais, Poznan, Roma-Ciampino, sareng Wina.
  3. Pikeun ngagungkeun, Ryanair parantos ngaluncurkeun penjualan korsi JOD 17 (€19.99) pikeun perjalanan dugi ka akhir Maret 2022, anu kedah dipesen ku tengah wengi Rebo, 27 Oktober.

Jadwal Amman W21 Ryanair bakal nganteurkeun:

• 16 ruteu dina total

• 5 ruteu anyar ti Madrid, Paris-Beauvais, Poznan, Roma-Ciampino jeung Wina

• Leuwih 370 jobs dina situs

Jadwal Aqaba W21 Ryanair bakal nganteurkeun:

• 6 ruteu dina total

• 1 jalur anyar ti Wina

• Leuwih 50 jobs dina situs

Wisatawan Éropa ayeuna tiasa mesen istirahat usum tiris anu pantes tina salah sahiji rute usum tiris anyar Ryanair ka Amman atanapi Aqaba, kalebet tujuan anu pikaresepeun sapertos Madrid, Paris-Beauvais, Poznan, Roma-Ciampino, sareng Wina. Pikeun ngagungkeun, Ryanair parantos ngaluncurkeun penjualan korsi JOD 17 (€ 19.99) pikeun perjalanan dugi ka akhir Maret 2022, anu kedah dipesen ku tengah wengi Rebo, 27 Oktober, dina Ryanair.com.

Nyarios ti Amman, Diréktur Komersial Ryanair, Jason McGuinness, nyarios:

"Salaku maskapai panglegana di Éropa, kami resep ngumumkeun jadwal panglegana ka Yordania, salajengna strengthening gawé babarengan lila-ngadeg antara Ryanair jeung Board Pariwisata Yordania. Nalika Ryanair ngirimkeun 55 pesawat Boeing B737-8200 'Gamechanger' tambahan dina usum tiis ieu, kami bungah ngumumkeun genep rute anyar (total 22) ka Amman sareng Aqaba, anu nunjukkeun kamampuan Ryanair pikeun ngawangun deui pariwisata di Yordania.

"Pariwisata Yordania bakal pulih kuat dina Usum Usum 2021 ieu, sareng Ryanair anu bakal di payuneun ieu, gumbira ngumumkeun jadwal Usum Usum panggedéna ka Yordania - ngoperasikeun penerbangan ka 22 rute di 14 nagara, ngamungkinkeun para nasabah Ryanair ngalaman Kaajaiban Petra. atawa lebak Wadi Rum. 

"Pikeun ngagungkeun kami ngaluncurkeun penjualan korsi pikeun ngagungkeun rute Usum Usum ka Yordania, kalayan hargana sayogi ti ngan JOD 17 (€19.99) kanggo perjalanan dugi ka akhir Maret 2022, anu kedah dipesen ku tengah wengi Rebo, 27 Oktober 2021.

"Kusabab ongkosna murah anu luar biasa ieu bakal gancang gancang, para nasabah kedah log in www.ryanair.com pikeun ngahindarkeun kaleungitan."

Ngatur Diréktur Pariwisata Yordania, Dr Abed Al Razzaq Arabiyat, nyatakeun ngeunaan ngalegaan prospek gawé babarengan antara dua pihak:

"Penandatanganan Perjangjian ieu ku JTB sareng Ryanair sareng ngahontal total 22 rute di Yordania bakal ningkatkeun jumlah wisatawan, ngahasilkeun solusi pariwisata sustainable anu bakal ditampi ku sadaya gubernur di sapanjang Karajaan. Éta ogé bakal ngamajukeun rupa-rupa sektor pariwisata Yordania sareng komunitas lokal ku nyiptakeun kasempetan padamelan énggal pikeun anu aya dina séktor éta.

"Kalayan tambahan genep rute anyar ieu, bakal aya paningkatan jumlah wisatawan ka Karajaan kalayan rata-rata 39,000 wisatawan pikeun usum Usum Usum sareng Usum Panas anu bakal datang, anu bakal ngalaksanakeun dampak kauangan anu positif dina sadaya pariwisata anu sanés. séktor.”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun. Anjeunna resep nyerat sareng merhatikeun detil. Manehna oge jawab sagala eusi premium sarta siaran pers.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.