Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Bartlett dina Talks kalawan Emirates Airlines Pikeun Ngenalkeun Penerbangan Husus ka Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katuhu) ngabagéakeun VP Operasi Komersial Senior Emirates Airlines - Americas, Salem Obaidalla, saatos rapat produktif di Markas Dubai perusahaan. Dina rapat éta, anu lumangsung dina 24 Oktober, aranjeunna ngabahas kamungkinan ngenalkeun layanan khusus antara Dubai sareng Jamaika, dina perayaan Poé Jamaika di Dubai Expo 2020, anu dilaksanakeun dina bulan Pebruari 2022.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, geus ngungkabkeun yén anjeunna geus ngagagas diskusi jeung wawakil luhur Émirat Airlines, kalawan tujuan ngawanohkeun hiber unik antara Dubai jeung Jamaika mimiti taun hareup. Pengumuman éta asalna nalika Menteri nyimpulkeun kagiatan pamasaran di Uni Émirat Arab (UAE) kamari, kalayan rapat penting sareng eksekutif senior Emirates Airlines di Markas Dubai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sorotan diskusi nyaéta kamungkinan ngenalkeun jasa khusus antara Dubai sareng Jamaika, dina perayaan Poé Jamaika di Expo 2020, Dubai dina bulan Pebruari 2022.
  2. Aya ogé sawala produktif ngeunaan prospek pemulihan pariwisata sareng maskapai.
  3. Diskusi salajengna diantisipasi pikeun ngaktifkeun papacangan anu langkung lengkep ti Émirat sareng mitra sanés di Wétan Tengah.

Unsur utama tina sawala lega-ranging éta kamungkinan ngawanohkeun layanan husus antara Dubai jeung Jamaica, dina perayaan Poé Jamaika di Expo 2020, Dubai dina bulan Pebruari 2022. "Kami sapuk pikeun ngajajah feasibility ngatur penerbangan ieu, rinci ngeunaan nu bakal digarap kaluar pas mungkin. Aya ogé diskusi anu produktif ngeunaan prospek pemulihan pariwisata sareng maskapai sareng pola V-bentuk positif anu dialaman ku Jamaika sareng Dubai, ”saur Bartlett. 

Anjeunna antisipasi diskusi salajengna dina konteks strategi multi-tujuan anu dirumuskeun di Karibia kalér pikeun ngaktifkeun papacangan anu langkung lengkep ti Émirat sareng mitra sanés di Wétan Tengah. Émirat teh maskapai pangbadagna di UAE, jeung Wétan Tengah sakabéh, operasi leuwih 3,600 penerbangan per minggu.

Nalika di UAE, Menteri Bartlett sareng timnya ogé pendak sareng Otoritas Pariwisata nagara pikeun ngabahas kolaborasi dina investasi pariwisata ti daérah éta; inisiatif pariwisata Wétan Tengah; sarta aksés gateway pikeun Afrika Kalér jeung Asia jeung facilitation of airlift. Aya ogé rapat jeung executives of EMAAR, arguably pangbadagna tur paling bergengsi silaturahmi jeung Real Estate / Komunitas pamekar di Wétan Tengah; DP World, salah sahiji palabuhan panggedéna sareng perusahaan logistik laut; DNATA, operator wisata tunggal panggedéna di UAE sareng TRACT, operator wisata anu kuat di India.

"Bander kagiatan pamasaran tim kuring sareng kuring sareng mitra pariwisata sareng logistik konci di UAE, éta hasil pisan. Ieu undoubtedly bakal ngahasilkeun prosés securing Investasi anyar, pasar jeung gateways ti Wétan Tengah, Asia / Asia Minor jeung Afrika ka Jamaika jeung sésana Karibia, "Mentri Bartlett ngajelaskeun. 

Ti UAE, Menteri Bartlett bakal angkat ka Riyadh, Arab Saudi, dimana anjeunna bakal nyarios dina édisi ka-5 tina Future Investment Initiative (FII). FII taun ieu bakal ngalebetkeun paguneman anu jero ngeunaan kasempetan investasi global anyar, analisa tren industri, sareng jaringan anu teu aya tandinganana diantara CEO, pamimpin dunya, sareng ahli.

Anjeunna bakal ngagabung ku Sénator, Hon. Aubyn Hill dina kapasitas na salaku Menteri tanpa portopolio di Kamentrian Pertumbuhan Ékonomi sarta Lahirna Pakasaban (MEGJC), kalawan tanggung jawab Cai, Land, Usaha Outsourcing Prosés (BPOs), Otoritas Zona Ékonomi Husus Jamaika jeung proyék husus.

Menteri Bartlett bakal uih deui ka Pulo Saptu, 6 Nopémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment