Pasar Perjalanan Arab: Merek Pariwisata Etika Ayeuna Trending

Pasar Wisata Arab Dubai
  1. Eupan balik ti seminar pariwisata tanggung jawab 2021 ngaidentipikasi tren pasar poténsial kalayan kelestarian sareng kasadaran sosial di tengah yayasanna.
  2. Hotél, maskapai, sareng tujuan Resort kedah hirup sareng ngambekan nilai merekna.
  3. Daptar Google anyar bakal ngajantenkeun hotél pariksa kredensial lingkunganana. 

"Eupan balik anu kami tampi, parantos ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi profil wisatawan anu khusus, anu ayeuna aktip milarian merek etika anu kedah diturutan sareng hoyong ningali bukti nyata tina merek éta ngalaksanakeun naon anu diklaim.

"Potensi vertikal ieu nunjukkeun kombinasi ciri anu dikaitkeun ka petualang luar, kabugaran, ekowisata, nomaden digital dina 'workcations', wisatawan pangalaman sareng wisatawan anu sadar sosial," saurna. Danielle Curtis, Diréktur Pameran ME, Pasar Wisata Arab.

"Sacara alami urang bakal nunjukkeun tren anu muncul ieu salami acara hibrida 2022 urang anu lumangsung langsung sareng pribadi di Dubai World Trade Center dina 8-11 Mei 2022, kalayan édisi virtual dina 17 sareng 18 Mei 2022.

"Program konperénsi kami pikeun ATM 2022 masih didamel tapi kami parantos ngagaduhan sési anu bakal ngatasi tangtangan anu disanghareupan ku maskapai, hotél sareng tujuan sanés, dina waktos anu caket, sapertos kaséhatan sareng kaamanan, téknologi sareng ekuitas dina kaséhatan, pendidikan, sareng ékonomi. kasempetan,” tambah Curtis.

Salami seminar penerbangan kami di ATM 2021, para ahli ngaraos yén éta bakal janten istirahat luang pondok, langkung milih operator béaya rendah bakal janten anu munggaran pulih saatos pandémik. Sanaos éta sigana masih kitu, bagéan pasar anu muncul ieu pasti moal dipasrahkeun ka hiji lokasi, sigana bakal milih tujuan anu langkung panjang sareng tetep dina jangka waktu anu langkung lami, diselang ku waktos damel.

"Garis handap di dieu sami pisan. Wisatawan ieu masih hoyong ningali merek anu komitmen kana kasehatan sareng kasalametan sareng bukti nyata tina strategi anu sustainable sapertos sertifikasi sareng organisasi mandiri, ”koméntar Curtis.

Pikeun underscore paménta éta, nurutkeun data pasar on Statista, 81% tina 29,349 déwasa surveyed saméméhna taun ieu, sakuliah 30 nagara dikonfirmasi yen aranjeunna hoyong cicing di Resort sustainable, sahenteuna sakali dina 12 bulan payun. Lima taun ka tukang, ngan 62% réspondén, ngadamel klaim anu sami.

Memang Google kapanggih yén istilah pilarian "hotél héjo," geus ngaronjat fourfold leuwih 18 bulan kaliwat dina watesan volume. Ku kituna, pikeun mantuan eco-wisatawan, Google ayeuna bakal akreditasi hotél ku eco-emblem héjo gigireun ngaran maranéhanana salila pilarian rutin. Éta ogé bakal nambihan detil ngeunaan kawijakan kelestarian khusus sareng prosedur sareng kagiatan. Pikeun cocog, hotél kudu boga prestasi maranéhanana diaudit ku pihak katilu kredibel.

"Ieu bakal nyadiakeun leuwih transparansi pikeun sémah poténsi sarta mantuan pikeun ganjaran hotél kalawan prestasi lingkungan asli,"Sa Curtis.

Ayeuna dina taun ka-29 na sareng gawé bareng sareng Dubai World Trade Center (DWTC) sareng Dinas Pariwisata sareng Pemasaran Dagang (DTCM) Dubai, acara, acara sorotan di 2022 bakal kalebet, antara séjén, puncak tujuan anu difokuskeun kana pasar sumber utama. Saudi, Rusia, Cina jeung India.

Travel Forward, acara global ngarah pikeun téhnologi perjalanan nu nempatkeun sorotan dina panganyarna, téhnologi generasi saterusna pikeun perjalanan jeung silaturahmi, panglawungan pembeli ATM jeung acara jaringan speed, kitu ogé ARIVAL Dubai @ ATM. Ngaliwatan runtuyan webinars ieu forum dedicated nyertakeun tren ayeuna jeung nu bakal datang pikeun operator tur atraksi jeung fokus kana tumuwuh bisnis ngaliwatan pamasaran, téhnologi, distribusi, kapamimpinan pamikiran jeung sambungan tingkat eksekutif.

ATM 2022 ogé bakal ngayakeun puncak konperénsi khusus dina Panggung Global, nyertakeun penerbangan, hotél, pariwisata olahraga, pariwisata ritel sareng seminar investasi silaturahmi khusus. Asosiasi Perjalanan Bisnis Global (GBTA), organisasi perdagangan perjalanan bisnis sareng rapat utama di dunya, bakal sakali deui milu dina ATM. GBTA bakal nganteurkeun eusi perjalanan bisnis panganyarna, panalungtikan sareng atikan pikeun nyorong pamulihan sareng ngadukung kamekaran dina perjalanan bisnis.

ATM bakal maénkeun peran integral dina Arab Travel Week, festival acara dedicated ka professional perjalanan ti sakuliah dunya, pikeun kolaborasi jeung ngawangun recovery industri perjalanan Wétan Tengah, ngaliwatan paméran, konferensi, briefings sarapan, panghargaan, peluncuran produk jeung acara jaringan.

Ngeunaan Pasar Perjalanan Arab (ATM)

Pasar Perjalanan Arab (ATM), ayeuna dina taun ka-29, mangrupikeun acara perjalanan internasional sareng pariwisata di Wétan Tengah pikeun para profesional pariwisata inbound sareng outbound. ATM 2021 showcased leuwih 1,300 exhibiting pausahaan ti 62 nagara sakuliah salapan aula di Dubai World Trade Center, jeung datang ti leuwih ti 140 nagara salila opat poé. Pasar Perjalanan Arab mangrupikeun bagian tina Minggu Perjalanan Arab. #IdeasAriveHere

Acara di-jalma salajengna: Minggu, 8 Méi nepi ka Rebo, 11 Méi 2022, Dubai World Trade Center, Dubai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

By Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews for many years. She loves to write and pays attention to details. She is also in charge of all premium content and press releases.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.