Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Warta Breaking Nepal wartos piknik News Kawat Wisata

Agen Perjalanan India sareng Dewan Pariwisata Nepal Ayeuna Gabung

indiaandnepal
India jeung Nepal ngagabung pasukan

Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) nandatanganan Memorandum of Understating (MOU) dina 22 Oktober 2021, sareng Dewan Pariwisata Nepal pikeun ngamajukeun sareng ningkatkeun pariwisata bilateral.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. MOU museurkeun kana promosi kapentingan silih tur arrivals wisata ngaliwatan kolaborasi jeung pendekatan koperasi dina dasar timbal balik.
  2. Jyoti Mayal, Présidén TAAI, nyatakeun fokus kana promosi produk pariwisata anu kalebet bantosan bilateral dina promosi pariwisata.
  3. Ieu bakal dilaksanakeun ngaliwatan acara, roadshows, conclaves, summits, webinars, jsb, pikeun demonstrate potensi pariwisata duanana nagara.

Jyoti Mayal conveyed na opined yén India jeung Nepal ngabagi wates sareng, janten, duanana nagara kedah ngembangkeun langkung seueur pariwisata, khususna saatos pandémik. Duanana diwajibkeun janten langkung strategis sareng nyoko kana norma sareng strategi pemasaran énggal. Pariwisata di dua nagara tiasa ningali pertumbuhan anu signifikan sareng pamustunganana tiasa janten pasar sumber nomer hiji.

Anoop Kanuga, Anggota Komite Managing, TAAI, dikedalkeun rasa syukur sarta thanked Dr Dhananjay Regmi, CEO, Nepal Pariwisata Board (NTB), sarta sakabéh tim na pikeun rojongan tur gawé babarengan dilegakeun ka TAAI. Anjeunna nyorot hubungan umur-lami boh India sareng Nepal sareng kumaha TAAI parantos nyumbang kana sementasi sareng nguatkeun anu sami ku ngagampangkeun perjalanan sareng perdagangan diantara dua bangsa.

Kajadian khusus tiasa kalebet dina MOU ieu, sareng duanana pihak dumasar kana diskusi sareng musyawarah bakal nyusun strategi pikeun ngamajukeun sareng ningkatkeun pariwisata bilateral, saur Jay Bhatia, Wakil Présidén.

Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jenderal Kahormatan, negeskeun kabutuhan pikeun ngagampangkeun uleman timbal balik kana acara taunan anu sanés kalebet konperénsi, mart perjalanan, sareng acara nasional sareng régional ad-hoc sanés, sareng nganuhunkeun ka NTB pikeun satuju ngalebetkeun saran dina MOU.

bursa informasi, nu muterkeun hiji peran krusial dina ngembangkeun pariwisata ngamekarkeun strategi kalawan Wasalam ka ngembangkeun infrastruktur, analytics, sarta data sejenna, jsb, memang titik unik ditambahkeun kana MOU ceuk Shreeram Patel, Bendahara Honorary.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment