Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab News kelestarian piknik kandaraan News Kawat Wisata Turki Breaking News

Pegasus Airlines: Émisi Karbon Nol Net ku 2050

Pegasus Airlines: Émisi Karbon Nol Net ku 2050.
Pegasus Airlines: Émisi Karbon Nol Net ku 2050.
Ditulis ku Harry Johnson

Pegasus ngagabung sareng maskapai penerbangan terkemuka di dunya dina resolusi pikeun ngahontal "Émisi Karbon Nol Net ku 2050" disatujuan dina Rapat Umum Tahunan 77th Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kalayan komitmen ieu, anu saluyu sareng udagan Perjangjian Paris pikeun pemanasan global henteu langkung ti 1.5 ° C, tujuanana nyaéta pikeun ngahontal émisi karbon enol bersih ku taun 2050 sareng ngajantenkeun penerbangan sustainable.
  • Pegasus Airlines ngalaksanakeun monitoring, ngalaporkeun sareng perbaikan dina kerangka anu diatur ku peraturan nasional sareng internasional salaku bagian tina usaha pikeun ngajagaan iklim sareng merangan pemanasan global.
  • Pegasus Airlines bakal teras-terasan nyambut damel pikeun janten maskapai anu paling héjo di Turki sareng di daérah éta

Ngatur operasi sareng kagiatanana dina pendekatan "lingkungan sustainable", Pegasus Airlines parantos ngagabung sareng maskapai penerbangan terkemuka di dunya dina résolusi pikeun ngahontal "Émisi Karbon Nol Net ku 2050" anu disatujuan dina Rapat Umum Taunan ka-77 Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA). Kalayan komitmen ieu, anu saluyu sareng udagan Perjangjian Paris pikeun pemanasan global henteu langkung ti 1.5 ° C, tujuanana nyaéta pikeun ngahontal émisi karbon enol bersih ku taun 2050 sareng ngajantenkeun penerbangan sustainable.

Ngomentaran pengumuman éta, Mehmet T. Nane, CEO Pegasus Airlines, nyarios: "Salaku Pegasus Airlines, ngaminimalkeun éfék négatif dina lingkungan sareng nyegah polusi dina kerangka daur hirup mangrupikeun bagian integral tina kawijakan lingkungan urang. Urang ogé ngalaksanakeun monitoring, ngalaporkeun sareng perbaikan dina kerangka anu diatur ku peraturan nasional sareng internasional salaku bagian tina usaha pikeun ngajagaan iklim sareng merangan pemanasan global. Sareng ayeuna, éta mangrupikeun kahormatan pikeun ngajantenkeun komitmen ieu kana resolusi "Emisi Karbon Nol Net ku 2050" IATA sareng maskapai penerbangan terkemuka di dunya. Mehmet T. Nane neraskeun: "Kalayan komitmen ieu, urang ngadukung sareng komitmen kana udagan pikeun ngahontal émisi karbon enol bersih ku 2050 ku ngamangpaatkeun kasempetan anu disayogikeun ka séktor urang ngaliwatan kamajuan téknologi, kalayan dukungan ti séktor énergi sareng koordinasi sareng pamangku kapentingan. . Dina kerangka pendekatan "lingkungan sustainable" urang, urang bakal neruskeun ngerjakeun transformasi armada urang jeung karbon offsetting proyék dina jangka sedeng; sarta dina jangka panjang, fokus kana pamakéan Sustainable Aviation Suluh (SAFs), pesawat téhnologi anyar jeung téhnologi newak karbon. Kami bakal teras-terasan nyambut damel pikeun janten maskapai anu paling héjo kalkun jeung di wewengkon urang.”

Salaku bagian tina usaha anu terus-terusan pikeun merangan perubahan iklim, Pegasus Airlines tindakan saluyu pinuh ku peraturan sektoral outlined ku otoritas nasional jeung internasional dina kerangka pikeun ngurangan émisi gas rumah kaca anu krusial pikeun sektor aviation, sarta ngalaksanakeun monitoring taunan, verifying sarta ngalaporkeun émisi karbon na luyu jeung peraturan internasional. Nempatkeun pentingna dina ngurangan émisi karbon di sumberna, Pegasus implements rupa-rupa perbaikan operasional pikeun ngahontal ieu kayaning transforming ka armada ngora, purchasing pesawat émisi handap, ngurangan beurat pesawat jeung optimasi rute. Kalayan komitmen pikeun ngahontal "Émisi Karbon Nol Net ku 2050", sareng dina prinsip transparansina, Pegasus Airlines parantos ngamimitian nyebarkeun tapak suku karbon na unggal bulan dina situs wéb hubungan investor na, dimimitian ku laporan Oktober 2021 na. Sadaya usaha ieu ogé direncanakeun saluyu sareng strategi pamaréntahan Pegasus dina widang Kelestarian (ESG - Lingkungan, Sosial, sareng Perusahaan) sareng ngadukung kaluaranna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment