Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan raramean wartos jelema tanggung jawab piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Top 10 tujuan freelancer di dunya

Top 10 tujuan freelancer di dunya.
Top 10 tujuan freelancer di dunya.
Ditulis ku Harry Johnson

Nalika inovasi digital ngarobih cara urang damel, jam kantor biasa janten hal anu kapungkur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jepang mangrupikeun nagara anu paling parah pikeun freelancer, kalayan Skor Freelancer ngan 3.99/10. Ieu alatan lolobana kinerja goréng pisan dina watesan pilarian pikeun pagawean leupas, kakuatan low tina hak hukum pikeun pagawe, sarta kinerja goréng dina Global Gender Gap Index.
  • Singapura mangrupikeun nagara anu gaduh kacepetan internét panggancangna dina 256.03 Mbps. 
  • Walanda boga minat pangluhurna di freelancer kalawan 1,305 pilarian keur dilakukeun per 100,000 urang.

Salaku inovasi digital nuju ngarobih cara urang damel, sareng jam kantor anu biasa janten jaman baheula, para ahli kauangan parantos ngaidentipikasi nagara anu pangsaéna di dunya pikeun janten freelancer.

Pikeun ngalaksanakeun pangajian, nagara-nagara dibéré skor anu dinormalisasi tina 10 pikeun unggal faktor, kalebet kagancangan pita lebar, biaya hirup, kakuatan hak-hak hukum pagawe, indéks kabagjaan sareng kasadiaan ruang kerja bareng.

10 nagara anu pangsaéna pikeun janten freelancer:

pangkatNgaran NagaraLaju pita lebar Juli 2021 (Mbps)Biaya Broadband per Bulan 2020 (USD)Milarian Gawé Freelance per 100,000Hak Statutory 2019Indéks Gap Génder Global 2020Biaya Hirup per Jalma, per Bulan (USD)Spasi Gawé babarengan per 100,000Indéks Kabagjaan 2017-2019Skor Freelancer
1Singapura256.0333.431,05880.724971.092.326.3777.35
2Selandia Baru164.0662.94554120.799944.862.187.37.20
3Spanyol187.8843.4368950.795719.371.586.4016.53
4Australia85.3259.25964110.731974.161.957.2236.49
5Dénmark208.552.0255880.7821,094.991.087.6466.48
6Kanada174.5376.1464990.772889.21.567.2326.45
7Swiss214.8269.3767260.7791,586.172.507.566.36
8Lituania132.1813.3559960.745617.421.646.2156.35
9Swédia163.3148.437970.82953.141.237.3636.34
10Irlandia116.1948.5561670.798979.521.717.0946.27

Singapura nyandak tempat pangluhurna salaku tempat anu pangsaéna pikeun damel salaku freelancer di 2021, kalayan skor 7.35. Singapura pedah ti broadband éta duanana affordable ($33.43 per bulan) jeung super gancang (256.03 Mbps). Nagara ieu ngalaksanakeun pisan dina papan, sanaos éta sanés tempat anu paling murah pikeun hirup sareng masih aya rohangan pikeun perbaikan tina segi skor Indéks Kabagjaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Miluan kuring sareng platform tulisan tulisan anjeun. Abdi panulis artikel anu pinter sareng pangalaman tilu taun kalayan grammar top-notch gratis tina plagiarisme.