Utah, Hawaii, Idaho, Kentucky, New Mexico: Nagara paling sleepless di AS

Hawaii mangrupikeun kaayaan anu paling teu sare kadua di AS.

  • Data anyar mendakan yén jalma anu cicing di Utah mangrupikeun masalah bobo Googling langkung seueur tibatan kaayaan sanés di Amérika.
  • Hawaii sareng Idaho mangrupikeun nagara anu paling teu sare kadua sareng katilu masing-masing dumasar kana panéangan Google. 
  • Hawaii ogé nagara anu milarian 'Kumaha bobo' jumlah pangluhurna katilu.

Ulikan ku ahli sare dianalisis Google tren data pikeun nyieun hiji indéks pikeun nyieun hiji ranking definitif nu nagara nu meunang jumlah sahenteuna sare jeung keur neangan pitulung paling.

Istilah anu ditalungtik kalebet, 'Abdi teu tiasa bobo', 'Kumaha bobo', 'Bantuan bobo' sareng 'Saré langkung saé'. 

Utah Googled masalah sare jeung masalah leuwih ti kaayaan sejen di Amérika, neangan masalah sare dina laju konsistén luhur batan nagara bagian séjén. Warga di Utah googled 'Kumaha mun bobo' leuwih ti nagara sejen di AS.  

Hawaii nyaeta kaayaan paling sleepless kadua di Amérika kalawan skor indéks 24. Ieu asalna salaku hasil tina Hawaii keur kaayaan nu Googled 'Kuring teu bisa bobo' kadua paling kaluar sadaya lima puluh nagara bagian. Hawaii oge nagara nu searched 'Kumaha mun bobo' jumlah pangluhurna katilu, bringing rata maluruh Google sleepless pikeun kaayaan up.

Idaho teh kaayaan katilu paling sleepless di AS nurutkeun Google maluruh. Idaho milarian 'Kumaha Saré' dina volume kadua pangluhurna di salah sahiji nagara bagian bari ogé milarian 'Kuring teu tiasa bobo', jumlah katilu pangluhurna di nagara mana waé, nyumbang kana skor teu sare na.

New Hampshire milarian istilah 'Abdi teu tiasa bobo' paling seueur tina sadaya lima puluh nagara bagian, tapi milarian tilu istilah anu teu sare anu sanés dibandingkeun, masihan nagara éta skor teu sare sadayana 84 - janten ka-17 anu paling teu bobo. kaayaan di Amérika.  

Warga North Dakota Googled 'Leuwih sare' leuwih ti nagara séjén sanajan kabuktian jadi salah sahiji nagara bagian paling teu sare, ranking salaku 41st kaayaan paling teu sare kalawan skor sleepless 138 dibandingkeun Utah urang 23.  

Nagara-nagara anu paling teu bobo di Amérika, numutkeun Google:

nagara Asup 
Utah 23 
Hawaii 24 
Idaho 37 
Kentucky 47 
New Mexico 53 
Oklahoma 55 
Virginia Kulon 63 
Wisconsin 66 
Tennesse 72 
Kansas 73 

kaca: 1 2

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.