Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata Warta Breaking UK

100+ Pameran Inggris sareng Irlandia Siap pikeun WTM London 2021

WTM London 2021
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Langkung ti 100 paméran ti Inggris sareng Irlandia parantos ngadaptarkeun WTM London pikeun jaringan sareng pembeli dagang sareng média ti sakumna dunya. Éta kalebet papan wisata, operator, hotél, perusahaan manajemén tujuan, perusahaan karéta api, firma pelatih sareng atraksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara fisik WTM London 2021 bakal lumangsung di ExCeL London dina Senén, 1 Nopémber 2021, dugi ka Rebo, 3 Nopémber 2021.
  2. WTM Virtual bakal dilaksanakeun ti 8-9 Nopémber 2021.
  3. Ngagampangkeun aturan perjalanan anyar hartosna ayeuna langkung gampang pikeun pembeli sareng média ti langkung seueur nagara di sakumna dunya pikeun hadir sacara pribadi.

Paméran bakal ngiringan ratusan paméran ti Éropa sareng nagara-nagara anu jauh sapertos Mauritius, India, Thailand, Peru, sareng Amérika Serikat.

WTM LondonAcara fisik bakal lumangsung di ExCeL London dina Senén, 1 Nopémber-Rebo, 3 Nopémber 2021, diteruskeun ku WTM Virtual (8-9 Nopémber).

Pameran Inggris sareng Irlandia konci kalebet Pariwisata Irlandia sareng UKinbound, Anu bakal hosting stand-Panyekel di stan on stand paméran maranéhanana, pikeun ngarojong mitra dagang sasama maranéhanana.

Nu datang ka UKinbound stand di UKI100 bakal tiasa jaringan sareng 28 anggota asosiasi, kalebet merek anu akrab sapertos Wisata Bis ageung jeung Jurys Inn, jeung papan wisata ti tujuan sakumaha variatif salaku Bath & Bristol, Greenwich, Plymouth, Jersey, Kent sareng Liverpool – tambah agénsi pariwisata nasional ti Nganjang ka Wales, Didatangan Skotlandia jeung Nganjang ka Britania.

Samentara éta dina pariwisata Irlandia stand (UKI200) bakal aya 75 stand-sharers ti sakuliah pulo Irlandia, kaasup ngaran well-dipikawanoh kayaning Titanic Belfast, Feri Irlandia, Istana Karajaan Bersejarah (Kastil jeung Kebon Hillsborough), Gudang Guinness jeung Game of Thrones Studio Tour.

Aya ogé bakal merek hotél kayaning Pilihan Hotel Grup, Dalata, Da Vincis Hotel, Hotel Killarney, Hotél Irlandia Asli jeung Pilih hotél Irlandia; museum jeung atraksi kayaning EPIC The Irlandia Imigrasi Museum, Imah Waterford Kristal jeung Skellig Pangalaman nganjang Center.

Samentara éta, exhibitors séjén di Inggris & Irlandia bagian tina WTM London bakal kaasup operator kayaning Wisata Emas jeung pausahaan manajemén tujuan Éropa asup sareng panyayogi alat pituduh audio sareng alat digital pikeun pariwisata sareng budaya, VOX GROUP.

Ogé némbongkeun nyaéta Déwan Distrik Dover, nu ngagambarkeun Nagara Cliffs Bodas, ngawengku deal, Dover, Sandwich sareng daerah sekitarna.

Amanda Lumley, Diréktur Eksekutif tina Tujuan Plymouth ngadawuh: "Kami bungah hadir WTM sarta bakal showcasing brand Britania urang Samudra Kota jeung program munggaran di Inggris urang Taman Laut Nasional. Ngawangun dina lingkungan laut bersejarah urang jeung warisan urang bakal némbongkeun kumaha datang bisa ngamangpaatkeun pinuh ku waterfront spektakuler urang kalawan loba kagiatan cai na pangalaman.

"2022 ngajangjikeun janten taun anu pikaresepeun pikeun sémah kalayan British Art Show di 'The Box', tawaran 'immersive Dome' énggal, (ngan hiji-hijina di Éropa) Elizabethan House anu dipugar sareng program lengkep sareng kagiatan anu nyayogikeun sadayana. tawaran tujuan sapanjang taun."

Joss Croft, CEO, UKinbound saurna "WTM mangrupikeun bagian konci tina kalénder industri perjalanan internasional sareng kami gumbira tiasa uih deui taun ieu, sakali deui ngayakeun Paviliun Inggris. Simkuring gaduh koleksi cemerlang bisnis pariwisata exhibiting barengan kami, anu hayang pisan ngabagéakeun deui wisatawan internasional. Sorotan bakal aya di Inggris taun payun nalika urang janten tuan rumah Kaulinan Birmingham, Her Majesty the Queen's Platinum Jubilee sareng festival Unboxed, sareng WTM nyayogikeun platform anu sampurna pikeun nunjukkeun yén Inggris dibuka, aman sareng wilujeng sumping di 2022.

Simon Pencét, Diréktur Pameran WTM London & Travel Forward, nyarios: "Kami ngarep-ngarep pisan pikeun pendak sareng rupa-rupa paméran ti Inggris sareng Irlandia, sareng mitra stand maranéhanana, di ExCeL.

"Éta parantos 19 bulan anu nangtang di tengah pandém, seueur perusahaan pariwisata domestik parantos ngetok deui ka pasar bumina - tapi aranjeunna terang yén uih deui wisatawan luar negeri bakal penting pikeun pamulihanna. WTM London bakal janten platform pikeun pamulihan internasional nalika urang nganyarankeun hubungan bisnis sareng ngajalin kerjasama anyar.

"Ngagampangkeun aturan perjalanan anyar hartosna ayeuna langkung gampang pikeun pembeli sareng média ti langkung seueur nagara di sakumna dunya pikeun hadir sacara pribadi sareng ngamangpaatkeun rupa-rupa paméran pikeun patepang sacara pribadi.

"Salajengna, bungkusan exhibitor kami nawiskeun anu pangsaéna pikeun dua dunya sabab para paméran bakal gaduh stand di ExCeL London ogé ayana global dina minggu payun, ku kituna aranjeunna tiasa ngawangun deui sambungan pamuka sareng kontak sateuacana sareng ngahasilkeun petunjuk anyar ti sabudeureun. dunya."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment