Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia pendidikan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sendal Resorts Celebrates Anyar Gordon "Butch" Stewart Sakola silaturahmi

LR: Dr Michael Cheng, Dekan, Chaplin Sakola Rékréasi & Pariwisata Manajemén, FIU; Dr Mark B. Rosenberg, Présidén, Florida Universitas Internasional; Bapak Adam Stewart, CD, Pupuhu Eksekutif, Sendal Resorts Internasional; Prof Sir Hilary Beckles, Wakil Rektor, The UWI; jeung Prof Dale Webber, Pro Wakil Rektor & Principal, The UWI (Mona).
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) nandatanganan Memorandum of Understanding sareng The University of the West Indies (UWI) sareng Florida International University's (FIU) Chaplin School of Hospitality & Tourism Management pikeun nyiptakeun Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality & Tourism. . Éta bakal janten lembaga pendidikan tinggi anu munggaran ditujukeun sacara éksklusif pikeun diajar silaturahmi sareng pariwisata di Karibia, dimana industri mangrupikeun supir ékonomi utama.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sakola anyar ieu bakal nyayogikeun pembelajaran immersive sareng pangalaman pelatihan kahirupan nyata dina fasilitas anu dipingpin panalungtikan anu canggih.
  2. Ieu nyiptakeun impian saumur hirup Gordon "Butch" Stewart - nyiptakeun kasempetan ngaliwatan pendidikan.
  3. Sakola bakal nunjukkeun kamampuan daérah pikeun mingpin paguneman pariwisata sareng silaturahmi internasional.

Fasilitas anu canggih, anu dipimpin ku panaliti, akreditasi pinuh Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality & Tourism bakal nyayogikeun mahasiswa sarjana sareng pascasarjana ti sakumna dunya kalayan diajar immersive sareng pangalaman pelatihan kahirupan nyata, nyambungkeun kaunggulan akademik The UWI sareng FIU kalayan kasempetan anu bermakna pikeun nerapkeun studi di luar kelas.

Numutkeun Adam Stewart, pupuhu eksekutif SRI jeung putra Sendal Resort pangadeg, almarhum Gordon "Butch" Stewart, sakola anyar minuhan impian lifelong bapana ka kasempetan nyieun ngaliwatan atikan jeung demonstrate kamampuh wewengkon mingpin pariwisata internasional tur silaturahmi paguneman. 

"Nyiptakeun kasempetan ngaliwatan pendidikan mangrupikeun dasar pikeun organisasi urang sareng pikeun masa depan suksés Karibia, sakumaha ogé pikeun sadayana jalma anu milari kahirupan anu langkung saé pikeun dirina sareng kulawargana. kapercayaan ieu, jadi deeply dicekel ku bapana, ieu fostered ku pangalaman sarta dina paguneman panjang dimimitian sababaraha taun ka pengker kalawan Professor hébat, Sir Hilary Beckles (The UWI Wawakil Canselor). Kemitraan ieu pisan bermakna sareng padamelan anu bakal datang penting pisan. Sendal parantos ngabuktikeun yén anu dilahirkeun di daérah ieu tiasa suksés bersaing ngalawan merek naon waé dina panggung internasional. Ayeuna, bareng jeung powerhouses The UWI jeung alma mater kuring FIU - dua lembaga akademik ngarah dunya, urang naek kapal kana ngawangun lembaga premiere di dunya pikeun ulikan ngeunaan silaturahmi jeung pariwisata, mesin ékonomi Karibia urang. Ieu sabenerna, ngimpi jadi kanyataan .”

The Gordon "Butch" Stewart International School of Rékréasi Pariwisata bakal ayana di Kampus Jamaika Kulon Universitas Hindia Kulon di Montego Bay, Jamaika, dimana rencana pikeun megatkeun taneuh dijalankeun sareng parantosan disetél pikeun 2023.

"Kami reueus janten mitra Sendal Resorts Internasional jeung Universitas Hindia Kulon, dua lembaga kacida dimangfaatkeun di Karibia jeung duanana pamingpin di industri silaturahmi, "ceuk Dr. Mark B. Rosenberg, Présidén Florida International University. "Di FIU, kami parantos ngabagéakeun mahasiswa internasional ti Karibia ti 20 nagara anu béda. Ngalamar langkung seueur mahasiswa, kasempetan pikeun diajar, diajar sareng hirup di dua tujuan silaturahmi diajar sareng damel ti lembaga sareng merek anu ikonik sapertos Sendal, UWI sareng FIU, bersejarah. Urang ogé kudu ngaku SRI Pupuhu Eksekutif Adam Stewart BS '03, anu geus nuturkeun footsteps bapana dina bisnis, kapamimpinan jeung generosity. Kerjasama ieu bakal nyiptakeun jalan anu sampurna pikeun mahasiswa anu hoyong maju pendidikan silaturahmi di dua tujuan wisata anu paling luhur di dunya, nyababkeun generasi anyar pamimpin silaturahmi.

Ngomentaran kolaborasi landmark, Wakil Rektor Universitas Hindia Kulon, Profesor Sir Hilary Beckles nyarios: "Pariwisata mangrupikeun bisnis nomer hiji urang di Karibia sareng UWI mangrupikeun universitas nomer hiji. FIU parantos janten mitra anu dihormatan pikeun jalma-jalma Karibia sareng lembaga salami mangpuluh-puluh taun sareng, ngitung seueur urang Jamaican anu dibédakeun diantara lulusan sareng profesor na. Ku sabab kitu urang tiluan kedah kolaborasi pikeun mastikeun persatuan individu sareng koléktif urang. Merek Sendal sareng produkna saé sareng endah pisan. UWI ngahormatan tiasa damel sareng Adam Stewart, pamimpinna, pikeun ngagungkeun warisan terhormat ramana, Gordon 'Butch' Stewart anu cemerlang. Gagasan ngawangun sakola pariwisata sareng silaturahmi kelas munggaran dina The UWI pikeun ngahargaan legenda ieu sakaligus seru sareng énergi. Ku kituna, papacangan UWI-Sandals-FIU mangrupikeun kemitraan anu kuat sareng progresif anu bakal ngalayanan wilayah urang kalayan saé dina taun-taun ka hareup. 

Stewart ngabagikeun: "Bapa kuring percaya kana diajar ku pangalaman - 'latihan dina padamelan,' sakumaha anjeunna sering nyarios. Salaku pengusaha consummate sarta ngalamun lifelong, anjeunna terang kasuksésan lahir saluareun dewan, kapanggih gantina dina moments eksplorasi sarta kapanggihna. Pamahaman ieu anu bakal mere ilham kurikulum kelas dunya anu urang ciptakeun anu nempatkeun siswa dina pangalaman dunya nyata salaku bagian tina pamekaranna. Ieu mangrupikeun atikan anu bakal dihargaan ku bapa kuring. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment