Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan San Fransisco anyar, Los Angeles, Miami, Amsterdam sareng London dina Air Transat ayeuna

Penerbangan San Fransisco anyar, Los Angeles, Miami, Amsterdam sareng London dina Air Transat ayeuna.
Penerbangan San Fransisco anyar, Los Angeles, Miami, Amsterdam sareng London dina Air Transat ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Ku nganalisa tren perjalanan, écés yén Amérika Serikat masih salah sahiji tujuan anu paling luhur pikeun Quebecers sareng Kanada saatos pandémik.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Transat ngalegaan program Amérika Serikat na sareng dua tujuan énggal, Los Angeles sareng San Fransisco, ogé penerbangan sapanjang taun ka Florida.
  • Air Transat ngumumkeun jasa nonstop antara Montréal - Amsterdam sareng Kota Quebec - London.
  • Penerbangan Montréal - Amsterdam bakal ngajalankeun tilu kali saminggu sareng penerbangan Kota Quebec - London, saminggu sakali.

Air Transat ngumumkeun yén opat rute anyar bakal ditambah kana program penerbangan usum panas 2022 na. Pikeun kahiji kalina, maskapai bakal ngalayanan bandara San Fransisco, Los Angeles sareng Amsterdam ti Montréal. Salajengna, éta bakal nawiskeun penerbangan langsung ekslusif antara Kota Quebec sareng London, nguatkeun peranna salaku pamawa internasional anu unggul ti Bandara Jean-Lesage. Tungtungna, Air Transat bakal ngoperasikeun rute ka Fort Lauderdale sareng Rajana sapanjang taun.

"Ku nganalisa tren perjalanan, écés yén Amérika Serikat masih salah sahiji tujuan anu paling luhur pikeun Quebecers sareng Kanada saatos pandémik. Hatur nuhun kana fleksibilitas armada kelas dunya urang, kami sampurna diposisikan pikeun nyumponan paménta ieu sareng gancang adaptasi kana kabutuhan panumpang urang, naha éta jasa kami di kiduleun wates bakal ngalegaan dimimitian dina taun 2022, ”saur Annick Guérard, Présidén. jeung Chief Executive Officer di Air Transat.

Air Transat nyaéta ningkatkeun program penerbangan Amérika Serikat na ditambah California. Penerbangan Montréal - San Fransisco bakal dioperasikeun dua kali saminggu, sedengkeun penerbangan Montréal - Los Angeles bakal ngajalankeun tilu kali saminggu.

Alatan paménta sustained pikeun penerbangan ka Florida, ruteu tangtu nu tadina ngan sadia dina usum tiis ayeuna bakal ditawarkeun sapanjang taun. Dina usum panas, hiber Montréal - Miami bakal dioperasikeun tilu kali saminggu sareng penerbangan Kota Quebec - Fort Lauderdale, saminggu sakali.

Dina waktos anu sami, pamawa éta ngalegaan jasana ka Éropa ku nambihan jasa langsung pikeun dua bagéan, Walanda sareng Inggris, ngajantenkeun Air Transat hiji-hijina maskapai Kanada anu ngapung langsung ti Montréal ka ibukota Walanda.

Penerbangan Montréal - Amsterdam bakal ngajalankeun tilu kali saminggu sareng penerbangan Kota Quebec - London, saminggu sakali.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment