Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX BuzzHub Live anyar nawiskeun jandela kana dunya IMEX Amérika

IMEX America BuzzHub Live moderator Suzanne Medcalf Mulligan, Manajer Akad Nikah Komunitas Senior, Grup IMEX.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"'Salawasna aya korsi di méja urang' - ieu mantra kami sarta kami geus digawé pikeun mastikeun IMEX America tetep inklusif sarta sadia ka sadaya. Salaku bagian tina ieu, kami ngaluncurkeun studio siaran anu munggaran di lantai acara anu nganteurkeun kontén langsung sareng bespoke ka jalma anu henteu tiasa ngiringan kami sacara pribadi di tempat. Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngenalkeun IMEX BuzzHub Live ti IMEX America, disponsoran ku Notified.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panyiaran dina dua dinten mimiti IMEX America bakal janten pendidikan langsung, diskusi panel, kagiatan kabugaran, sareng sorotan acara.
  2. Opat jam eusi gratis bakal disayogikeun unggal dinten, tiasa diaksés ku ngadaptarkeun IMEX BuzzHub.
  3. Ieu bakal program dipak eusi, ngagabung sapanjang jalan ku pamingpin industri.

Atikan langsung, diskusi panel, kagiatan kabugaran sareng sorotan acara bakal disiarkeun dina dua dinten mimiti acara: Salasa, 9 Nopémber, sareng Rebo, 10 Nopémber. Bakal aya opat jam eusi gratis unggal dinten ti 9 am-1pm PST , diaksés ku ngadaptar pikeun IMEX BuzzHub.

Pupuhu IMEX Ray Bloom sareng CEO Carina Bauer bakal ngaluncurkeun IMEX BuzzHub Live di 9am PST / 5pm GMT. Moderator Suzanne Mulligan, Manajer Keterlibatan Komunitas Senior IMEX, teras bakal ngabimbing pamirsa ngalangkungan program kontén anu dipak, diiluan ku pamimpin industri.

Ieu kalebet jajaran stellar panyatur IMEX America sapertos: Bob Bejan (Microsoft), Julius Solaris (Hopin), Juliet Tripp (Chemical Watch), Daniel Fox (penjelajah padang tunggal sareng panulis), Nicola Kastner (SAP), Greg. Deshields (Perkara Diversity Pariwisata), Sonali Nair (MPI Toronto) jeung Melissa Blackshear (Maritz). Diskusi panel bakal ngahijikeun sababaraha ahli ieu pikeun ngabahas tantangan sareng tren pangénggalna anu muncul tina lantai acara kalebet desain acara, téknologi, pelajaran tina pandém, karagaman sareng jalan pikeun pamulihan. Wartawan roving bakal nunjukkeun sababaraha fitur sareng wajah anyar dina acara sareng ngajalajah tempat acara énggal, Mandalay Bay.

Carina nuluykeun: "IMEX BuzzHub Live mangrupikeun jandela kana dunya IMEX Amérika sarta bari urang ngarti teu sadaya jelema bakal tiasa gabung kami di jalma, urang hayang bisa nyadiakeun rasa tina acara live. Sadaya kontén parantos dikurasi sacara éksklusif pikeun BuzzHub sareng bakal aya seueur kasempetan pikeun pamirsa - dimana waé aranjeunna di dunya - pikeun aktip terlibat sareng kami dina layar leutik.

IMEX BuzzHub Live ti IMEX America disponsoran ku Notified sarta lumangsung 10. Nopember & 11. Ngadaptar haratis di dieu.

IMEX America lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas kalawan Smart Senén, Powered by MPI, on November 8. Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh. blok kamar laju husus masih kabuka sarta sadia.

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

# IMEX21

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment