Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kuba Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Perjalanan Kuba Anyar: Henteu Karantina, Henteu Tes

Wisata ka Kuba

Kuba ngadorong dibuka deui kana pariwisata sareng mulangkeun kagiatan anu bakal datang bari ngantosan dibuka deui watesna dina 15 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamaréntah Kuba ngangkat kawajiban karantina pikeun wisatawan internasional dimimitian 7 Nopémber.
  2. Ieu dikonfirmasi ku Menteri Pariwisata Juan Carlos García dinten ayeuna dina konperénsi pers di Havana ngeunaan persiapan sektor pikeun dibuka deui resmi.
  3. Pembukaan deui "dikawasa" jasa wisata ngaréspon kana kamajuan tingkat vaksinasi ngalawan COVID-19 di nagara éta.

Menteri ogé nunjukkeun yén sarat pikeun ngirimkeun tés PCR négatip pikeun anu dugi ka bandara mana waé di pulo ogé bakal diangkat ti dinten ka-7, sanaos aranjeunna kedah nunjukkeun yén aranjeunna parantos diimunisasi sareng vaksin anu diidinan WHO.

Barudak di handapeun umur 12 moal kedah nampilkeun tés PCR atanapi skéma vaksinasi nalika sumping di nagara éta. Pamaréntah, anu ditetepkeun ku Menteri, bakal tetep ngajaga panjagaan epidemiologis, ogé panggunaan masker wajib di terminal sareng di nagara-nagara sanés.

Kuba ngagantungkeun penerbangan komersial sareng piagam dina April 2020. Dina Oktober taun anu sami, éta dibuka deui bandara na, tapi kalayan pangurangan minimal penerbangan ti Amérika Serikat, Méksiko, Panama, Bahama, Haiti, Républik Dominika, sareng Kolombia.

Pikeun perjalanan ti Italia, Kuba parantos kéngingkeun lampu héjo ku Farnesina, Kamentrian Luar Negeri Italia, dina daptar "E", anu kalebet nagara-nagara anu ngan ukur tiasa ngarambat ku alesan padamelan sareng kabutuhan pribadi tapi sanés pikeun pariwisata. . Ordonansi anu nyababkeun klasifikasi éta kadaluwarsa dina 25 Oktober, dinten dimana status sababaraha nagara di dunya tiasa robih pikeun mentri luar nagri.

Laju vaksinasi ngalawan COVID-19 di Cuba diperkirakeun ngahontal leuwih 90% populasi ku Nopémber.

Sateuacan pandém, pariwisata mangrupikeun sumber pendapatan devisa resmi kadua Kuba sareng nyumbang sakitar 10% tina produk doméstik kotor (GDP).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - Husus pikeun eTN

Leave a Comment