Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Kamboja Megatkeun Cruising Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Laos Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking Vietnam

Pandaw Cruises Ayeuna Ditutup pikeun Usaha pikeun Kauntungan Kusabab COVID-19

Wilujeng sumping di Pandaw Cruises
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pandaw ngumumkeun dinten ieu, 26 Oktober 2021, yén kusabab dampak COVID-19 anu terus-terusan dina perjalanan luang internasional, éta kedah nutup pantona.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan anu dilayanan pikeun perjalanan pesiar di Vietnam, Kamboja, Laos, sareng India parantos lirén.
  2. Kaayaan pulitik kritis di Myanmar ogé geus nyumbang ka nutup.
  3. Pausahaan teu gaduh alternatif tapi ngeureunkeun operasi pelayaran walungan na kusabab kurangna likuiditas kauangan sareng gagal mendakan dana tambahan saatos krisis COVID-19.

Sanaos pesenan payun pikeun ngamimitian deui dina taun 2022 tetep kuat, kalayan dukungan anu ageung ti komunitas Pandaw anu satia, perusahaan teu gaduh dana pikeun neraskeun operasi layup tujuh belas kapalna salami sataun deui, teras ngalaman perbaikan penting pikeun nyiapkeun operasi anu énggal, waktosna teu pasti pisan, bahkan upami ieu tiasa kajantenan dina usum usum 2022/23.

Pausahaan geus digawé tirelessly leuwih taun katukang pikeun manggihan investor anyar atawa bentuk sejen dina keuangan pikeun mawa pausahaan ngaliwatan, tapi teu sukses.

Diadegkeun dina 1995, Pandaw naratas ékspédisi walungan di Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, jeung India jeung kapal butik iconic na. Nepi ka dampak COVID, Pandaw geus ngarasakeun rojongan ti pengikut satia wisatawan, occupancy tinggi, sarta revenues tumuwuh taun-ka-taun kalawan hasil finansial positif.

Pangadeg Pandaw Paul Strachan mairan: "Ieu mangrupikeun momen anu hanjelu pikeun kuring, kulawarga kuring, awak urang, sareng klien. Ieu nandaan ahir jaman pikeun sakabéh urang sanggeus 25 taun petualangan nyata. Kami hapunten pisan pikeun nguciwakeun panumpang biasa kami anu ngarep-ngarep pisan pikeun ngarambat saatos ngabatalkeun larangan perjalanan. Kami ogé patah hati pikeun 300+ anggota awak sareng personel sisi basisir anu parantos nangtung di Pandaw sareng ngarep-arep badé angkat deui taun payun.

Najan panutupanana tina Pandaw Cruises, The Pandaw Amal, nu geus dipigawé loba pikeun ngarojong jalma di Myanmar salila krisis lumangsung di dinya, baris nuluykeun karyana dina hidayah ti wali na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment