Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Saha jalma anu paling kuat dina industri produk promosi?

Ditulis ku jelema nu nyunting

Advertising Specialty Institute® (ASI), organisasi pendidikan, média sareng pamasaran panggedéna anu nyayogikeun industri produk promosi $ 20.7 milyar, dinten ayeuna ngumumkeun daptar Power 50 taunan tina eksekutif anu paling berpengaruh di industri. Phil Koosed, pangadeg BAMKO sarta lulugu perwira strategi sahiji parusahaan induk na, Grup punjul of Companies, ieu ngaranna No.. 1 diantara jalma pangkuatna industri urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sésana tina lima luhur pitur pamimpin industri kalayan pangaruh anu jauh. Aranjeunna, dina urutan: Jonathan Isaacson, CEO / pupuhu Gemline; Jo-an Lantz, CEO / presiden Geiger; Jeremy Lott, presiden / CEO SanMar; sareng Marc Simon, CEO HALO Branded Solutions.

Peringkat ekslusif taun ieu nampilkeun pamimpin seueur perusahaan anu suksés ngadorong bisnisna salami pandémik coronavirus. Kapamingpinan Koosed penting pikeun BAMKO ngagali kana PPE, anu sacara signifikan nyumbang kana perusahaan ningkatkeun pendapatan promo taunan Amérika Kalér 78.5% ka $ 194 juta dina 2020 - naékna taun-taun anu paling ageung tina salah sahiji 40 perusahaan distributor anu paling luhur.

"Wilujeng sumping ka sadaya pamimpin, visionaries jeung juara perusahaan kaasup dina Power bergengsi 50. Éta nu pangalusna tina pangalusna,"Sa Timoteus M. Andrews, Presiden ASI sarta CEO.

Industri produk promo diwangun ku suppliers anu ngahasilkeun, sumber jeung/atawa produk sidik sarta distributor anu pasar sarta ngajual eta produk ka klien. Merek pangbadagna di dunya, sareng lembaga nonprofit, sakola, rumah sakit sareng usaha leutik, sering masihan produk promo logoed pikeun ngiklankeun perusahaan atanapi acarana sareng hatur nuhun ka karyawan sareng klien.

ASI ngumumkeun Counsellor 2021 Power 50 salami ASI Power Summit virtual. Acara utama industri promo nampilkeun keynote ku Richard Montañez, anu naros ti janitor di Frito-Lay ka wakil presiden PepsiCo.

Diwanohkeun dina 2006, Counsellor Power 50 taunan sorotan distributor sareng eksekutif supplier anu gaduh dampak anu ageung dina pasar promo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment