Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta wartos jelema Lalampahan Rail tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Stasion karéta Paris Gare du Nord diungsikeun kusabab ancaman bom

Stasion karéta Paris Gare du Nord diungsikeun kusabab ancaman bom.
Stasion karéta Paris Gare du Nord diungsikeun kusabab ancaman bom.
Ditulis ku Harry Johnson

Stasion, salah sahiji panggedéna di Paris, ogé nampi karéta Eurostar ti London sareng ngalayanan Bandara Charles de Gaulle.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gare du Nord boga stasiun karéta geus diungsikeun alatan hiji koper unattended.
  • Ratusan panumpang kedah ngantosan di luar stasion dinten Rebo saatos pulisi maréntahkeun évakuasi.
  • Grup metro Paris nyarios yén lalu lintas diperkirakeun diteruskeun deui jam 5 sonten waktos lokal (3 sonten GMT).

Ratusan jalma kapaksa ngantosan di luar Gare du Nord stasiun karéta di sentral Paris dinten ieu sanggeus pulisi maréntahkeun évakuasi na, bari pakuat bom ieu nalungtik naon dipercaya bagasi unattended.

nu Gare du Nord, resmina Paris-Nord, salah sahiji tina genep terminal stasiun karéta utama badag di Paris, geus diungsikeun alatan ancaman bom mungkin jeung lalulintas karéta ti terminal geus halted.

Transport Express Regional (TER) tweeted yén angkutan ti stasion geus interrupted, bari pausahaan ngajalankeun Paris Metro dieusian yén karéta teu ngajalankeun di boh arah antara Paris Gare de Lyon jeung Paris Nord.

Grup metro Paris nyarios yén lalu lintas diperkirakeun diteruskeun deui jam 5 sonten waktos lokal (3 sonten GMT) sareng negeskeun yén kajadian éta aya hubunganana sareng barang koper anu teu dijaga.

Stasion, salah sahiji Paris's pangbadagna, ogé narima Eurostar karéta ti London sarta ngalayanan Charles de Gaulle Airport.

Poto sareng cuplikan ti luar stasion nunjukkeun seueur jalma anu ngantosan di jalan-jalan arondisemen ka-10 Paris pikeun sadayana-jelas. Sababaraha dina Twitter dikonfirmasi yén pakuat bom geus anjog di stasion.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment