Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Mesir Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Penerbangan EgyptAir mulih deui ka Kairo saatos pesen ngancam kapanggih

Penerbangan EgyptAir mulih deui ka Kairo saatos pesen ngancam kapanggih.
Penerbangan EgyptAir mulih deui ka Kairo saatos pesen ngancam kapanggih.
Ditulis ku Harry Johnson

EgyptAir hiber MS 729 geus balik ka bandara Kairo alatan pesen ngancam ti hiji jalma kanyahoan ditinggalkeun dina salah sahiji korsi pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • EgyptAir hiber MS729 geus balik ka bandara Kairo alatan pesen ngancam ti jalma kanyahoan.
  • Pesawat balik deui ka bandara angkat 22 menit saatos lepas landas sareng badarat kalayan aman.
  • Pesawat panumpang Airbus A220 dina rute ti Kairo ka Moskow disada alarm di Laut Tengah.

EgyptAir hiber MS 729, iinditan ti Kairo ka Moscow, Rusia, kapaksa balik deui ka Bandara Kairo sanggeus pesen ngancam kapanggih dina salah sahiji korsi di kabin utama.

"Penerbangan MS 729 parantos uih deui kusabab pesen ngancam ti jalma anu teu dikenal anu tinggaleun dina salah sahiji korsi pesawat," EgyptAir ceuk dina hiji pernyataan.

"Pesawat balik deui ka bandara angkat 22 menit saatosna sareng badarat kalayan aman, sadaya ukuran anu diperyogikeun dilaksanakeun."

Pesawat panumpang Airbus A220 nuju jalan ti Kairo ka Moscow disada alarm ngeunaan satengah jam sanggeus miang na, keur geus ngaliwatan Laut Tengah. Sanggeus éta, pesawat geus balik ka bandara Kairo.

Numutkeun sumber maskapai, kajadian sapertos lumangsung sababaraha kali sataun. Sacara umum, pesen sapertos kitu janten prank batur.

Tapi, nurutkeun aturan maskapai, pesawat kudu darat dina sagala hal.

Nalika badarat, pesawat bakal dipariksa sacara saksama saluyu sareng aturan kaamanan, panumpang sareng koperna bakal disaring, teras aranjeunna bakal dipasang dina penerbangan anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment