Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah rapat wartos Saudi Arabia Ngabobol Warta Spanyol Breaking News trending Ayeuna WTN

Masa Depan UNWTO Dibentuk ku Arab Saudi sareng Spanyol: Poé Anyar pikeun Pariwisata Dunya Serikat Dimimitian di FII

FII

Pamulihan pariwisata bakal butuh waktos sareng usaha anu koordinasi. Bakal butuh kolaborasi internasional sareng organisasi multilateral anu diberdayakeun. Dinten ayeuna, Arab Saudi sareng Spanyol sumping ka méja kalayan perjanjian anu tiasa ngabentuk masa depan pariwisata sareng UNWTO.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Arab Saudi sareng Spanyol gabung kakuatan pikeun ngadesain ulang pariwisata pasca-COVID kalebet ngalangkungan UNWTO.
  • HE Ahmed Al Khateeb - Menteri Pariwisata, Karajaan Arab Saudi.
  • HE Maria Reyes Maroto - Menteri Perindustrian, Perdagangan sareng Pariwisata, Karajaan Spanyol.

nu Inisiatif Investasi Kahareup (FII) di Arab Saudi lumangsung dinten kalayan 6,000 pamingpin finansial attending.

FII Institute mangrupikeun yayasan nirlaba global kalayan panangan investasi sareng hiji agenda: Dampak kana Kamanusaan. Komitmen kana prinsip ESG, éta ngabina pikiran anu paling terang sareng ngarobih ideu kana solusi dunya nyata dina 5 daérah fokus: AI sareng Robotika, Atikan, Perawatan Kaséhatan, sareng Kelestarian.

Pikeun kahiji kalina, perjalanan sareng pariwisata mangrupikeun fokus sanés sareng nyandak peran utama dina konperénsi global anu diayakeun di Arab Saudi ieu. 150 pamimpin luhur dina industri perjalanan sareng pariwisata hadir, kalebet langkung ti 10 menteri linggih.

UNWTO geus leungit dina credibility sarta pentingna saprak 2018. Bari UNWTO Sekretaris Jéndral Zurab Pololikashvil hosted acara sorangan di Barcelona ngahaja dina dinten anu sami tur kalawan partisipasi lemah, dina pamingpin Arab Saudi sumping babarengan pikeun ngabentuk masa depan UNWTO.

hasilna éta hiji perjangjian on Arab Saudi jeung Spanyol ngahijikeun kakuatan pikeun ngadesain ulang pariwisata pasca-COVID kalebet ngalangkungan UNWTO.

perjangjian ieu ditandatanganan ku Anjeunna Ahmed Al Khateeb Arab Saudi jeung HE Maria Reyes Maroto ti Spanyol. UNWTO boga markasna di Madrid. Perjangjian ieu ogé ngeureunkeun rumor ngeunaan Arab Saudi hoyong mindahkeun markas UNWTO ka Riyadh. Arab Saudi ayeuna mangrupikeun tim anu siap nyandak pimpinan pikeun ngabentuk masa depan pariwisata dunya sareng organisasi di tukangeunana - UNWTO.

Pernyataan Gabungan ku Arab Saudi sareng Spanyol

1. Kami parantos ngayakeun rapat kerja anu saé dinten ayeuna di pinggiran Future Investment Intiative di Riyadh, dimana kami parantos ngaidentipikasi sababaraha widang dimana Spanyol sareng Arab Saudi tiasa maénkeun peran utama pikeun ngarevitalisasi sektor pariwisata saatos pandémik, pikeun eta janten salah sahiji pilar recovery ékonomi global. Sektor pariwisata peryogi kapamimpinan sareng koordinasi anu kuat pikeun ngahijikeun pamaréntah sareng mitra swasta pikeun damel langkung kolaborasi. Urang kedah ngawangun sektor pariwisata anu langkung tahan banting, lestari, sareng inklusif anu nyayogikeun kamakmuran pikeun jangka panjang.

2. Arab Saudi boga tur terus maénkeun peran ngarah dina nyadiakeun koordinasi internasional pikeun sektor, dimimitian ku kapersidenan na G20 di 2020. Karajaan geus diwangun dina ieu kalawan sababaraha inisiatif penting kaasup hibah $100 juta ka Dunya. Bank pikeun Inisiatif Komunitas Pariwisata, program Désa Pangalusna, dina gawé bareng UNWTO, sareng ayeuna Pusat Wisata Global Sustainable. Arab Saudi parantos damel sareng mitra internasional pikeun ngawangun program anu tujuanana pikeun ngadesain ulang masa depan pariwisata sareng ngatasi tantangan anu disanghareupan ku industri.

3. Salila krisis COVID, Spanyol geus di forefront tina usaha internasional mulangkeun mobilitas sanggeus geus hiji adopter mimiti sertipikat EU Digital COVID. Spanyol mangrupikeun nagara anu paling sering dilongok kadua di dunya, nampi 83.7 juta sémah internasional dina taun 2019. Éta kasohor ku tujuan sareng prasarana sareng korporasi pariwisata kelas dunya. Spanyol mangrupikeun pamimpin dunya pariwisata, anggota pendiri UNWTO, sareng ayeuna investasi dina kompleks énggal anu bakal janten markas organisasi.

4. Duanana nagara satuju pikeun deepen gawé babarengan maranéhanana dina tilu isu konci pikeun ngembangkeun pariwisata: kahiji, promosi kelestarian, nu bakal penting pikeun ngajamin viability hareup salaku sektor tumuwuh sarta kontribusina kana ékonomi global decarbonized, sarta reinforcing inclusiveness sosial dina host. masarakat. Kadua, kolaborasi dina transformasi digital, ngawangun tujuan anu pinter sareng nyambung, ngaoptimalkeun aliran sareng pertukaran inpormasi sareng wawasan pikeun ngagancangkeun transformasi sektor pariwisata. Katilu, Spanyol sareng Arab Saudi bakal gawé bareng pikeun ngamajukeun sareng ngembangkeun sumber daya manusa pelatihan pikeun nguatkeun kamampuan jalma-jalma anu damel di sektor ieu, ti pelatihan vokasional dugi ka pascasarjana sareng spesialisasi.

5. Pariwisata mangrupakeun séktor global vital. Sareng perjangjian dinten ieu bakal mastikeun yén dua pamimpin séktor bakal damel langkung raket pikeun kapentingan sadayana anu gumantung kana éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment