Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Delta unveils anyar dedicated TSA Precheck lobi, kantong serelek

Delta unveils anyar dedicated TSA Precheck lobi, kantong serelek.
Delta unveils anyar dedicated TSA Precheck lobi, kantong serelek.
Ditulis ku Harry Johnson

Pangalaman anyar anu diaktipkeun ku pangakuan raray di Atlanta nyayogikeun genah gratis sareng alat pikeun para wisatawan ti curb ka gerbang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Iinditan ngaliwatan Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta bakal malah leuwih gampang pikeun konsumén Delta enrolled di TSA PreCheck dimimitian bulan hareup.
  • Delta Air Lines muka Delta-TSA PreCheck Express lobi sareng serelek kantong anu munggaran.
  • Konsumén sareng aplikasi Fly Delta sareng kaanggotaan TSA PreCheck enggal tiasa nganjang ka lobi serelek kantong khusus énggal di tingkat handap Terminal Doméstik Kidul Atlanta.

Delta Air Galur ngumumkeun yén dimimitian bulan hareup, iinditan ngaliwatan Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport bakal jadi malah leuwih gampang pikeun konsumén Delta enrolled di Tsa PreCheck, jeung perluasan kamampuhan pangakuan raray anyar jeung bubuka lobi express Delta-TSA PreCheck munggaran tur serelek kantong.

Konsumén sareng aplikasi Fly Delta sareng kaanggotaan TSA PreCheck enggal tiasa nganjang ka lobi serelek kantong khusus anu énggal di tingkat handap Terminal Doméstik Kidul Atlanta, ngalangkungan pos pamariksaan kaamanan, sareng naék pesawat di gerbang nganggo ukur aranjeunna. "idéntitas digital" (diwangun ku nomer Anggota SkyMiles palanggan, nomer paspor sareng Nomer Wisatawan anu Dipikawanoh). Konsumén bébas ngarambat ti curb ka gerbang, leres-leres henteu nganggo tangan sareng alat.

"Kami hoyong masihan langkung seueur waktos ka konsumén pikeun ngaraosan perjalanan ku muka konci pangalaman anu saderhana, lancar sareng efisien ti tungtung ka tungtung," saur Byron Merritt, Wakil Présidén Desain Pangalaman Merek Delta. “Delta Air Galur parantos janten pamimpin dina nguji sareng ngalaksanakeun téknologi pangenal raray ti saprak 2018 salaku bagian tina visi kami pikeun ngawangun bandara anu teu aya usaha. Peluncuran tina AtlantaLobi ekspres sareng serelek kantong mangrupikeun léngkah pangénggalna dina komitmen urang pikeun ngadangukeun sareng berinovasi pikeun konsumén urang.

Kieu kumaha pangalaman anyar Delta bakal ngagampangkeun transit ngaliwatan tilu titik kontak bandara di Atlanta:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment