Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kuliner kabudayaan Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah resorts Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sendal Resorts Unveils Anyar Reimagined Sendal Royal Bahamian

Sendal Royal Bahamian
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Saatos transformasi multi-juta-dollar, Sendal Resorts International (SRI) unveils rencana dinten pikeun resorts inklusif lengkep reimagined na di Nassau, Bahama, sadaya-anyar Sendal Royal Bahamian. Dirancang pikeun ngagungkeun sumanget anu gampang di Bahama kalayan pangalaman anu diideuan sacara lokal sareng pendekatan anu wijaksana, modern pikeun méwah, para pamimpin cinta sareng asmara di Sendal bakal muka deui hotél, spa sareng pulo pribadi anu meunang pangajén pikeun usum usum dimimitian Januari. 27, 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Rencana pikeun Sendal Royal Bahamian anu direimaginasi parantos didamel ampir tilu taun.
  2. Resort anu direnovasi ieu bakal dibuka deui kalayan akomodasi énggal anu méwah, pangalaman anu diideuan sacara lokal, tuangeun anu ditingkatkeun, sareng seueur deui.
  3. Desain anyar mangrupikeun bagian tina strategi anu langkung ageung di sakumna organisasi pikeun ngagambarkeun tujuan Karibia anu unik.

"Kami nuju nelepon méwah sareng condong kana sumanget anu gampang Bahama pikeun nganteurkeun pangalaman anu luar biasa sareng otentik anu sapertos anu urang hoyong ucapkeun, ngajadikeun cinta jadi gampang," ceuk Pupuhu Eksekutif SRI Adam Stewart. "Ti hiji désa anu lengkep anyar tina villa pribadi warna pastel sareng Coconut Grove, ruang santai & hiburan luar anyar kami anu inovatif ka pulo lepas pantai kami anu parantos dirobih janten tempat nyumput romantis, unggal waktos, unggal titik sentuhan sareng pangalaman tamu ngawujudkeun éndah ieu. tujuan. Kami henteu tiasa ngantosan ngabagéakeun sémah deui ka Nassau sareng anu énggal Sendal Royal Bahamian. ”

Numutkeun Pupuhu Eksekutif SRI Adam Stewart, rencana pikeun Sendal reimagined Royal Bahamian geus di karya pikeun ampir tilu taun sarta mangrupa bagian tina strategi loba nu leuwih gede sakuliah organisasi pikeun otentik ngagambarkeun tujuan Karibia unik dimana Sendal Resorts beroperasi dina rarancang, produk. kurban jeung gaya jasa méwah.

The reimagined -Unggul pangajén Sendal Royal Bahamian bakal nampilkeun:

Sadaya-Anyar Suites & Pulo Désa

Sandals Royal Bahamian parantos ningkatkeun pilihan akomodasi kalayan tambahan suite walungan anu ikonik di East & West Bays anu nembe namina, langkung ti 200 kamar sareng suite anu parantos direnovasi sareng sadaya-anyar. Kampung Pulo. Désa warna pastel énggal diideuan ku kapuloan Bahama sareng gaduh villa gaya butler masing-masing dingaranan hiji pulo di Bahama sareng kolam renang pribadi.

Coklat Kalapa

Tambahan anyar pikeun harta nyaéta Kelapa Kebon, aréa lounge expansive ngalegaan vibes pantai Bahamian ka puseur Resort duanana beurang jeung peuting. Dilindungan ku palem kalapa, setting anyar gaduh pilihan tempat duduk anu elegan, musik & hiburan live, pandangan laut anu teu aya tandingan sareng 3 treuk tuangeun énggal. Kabéh Sendal 'mimiti,' sémah bisa grab saréat amis atawa kopi di Manisan n Tings, indulge di lokal diideuan asakan fusi Bahamian sarta kadaharan ti laut seger di Coco Ratu, atawa milih hiji Palasik Italia di Bahama Mamma Mia.

A Island Hideaway wasta

Pantai sepi sareng terumbu karang warna-warni ngantosan di pulo swasta terpencil di Resort, sendal Barefoot Cay. Pasangan tiasa balayar ka pulo tempat nyumputkeun sareng nyéépkeun sadinten pikeun nyambungkeun deui di basisir sepi anu gaduh bar pantai, tempat duduk anu aneh, pancuran luar sareng réstoran énggal, Imah Aralia, porsi up seafood seger ti parahu ka méja jeung delicacies Karibia otentik.

Cék-in Awal & Ritual Malem Tradisional

Pikeun kadatangan awal, Sandals Royal Bahamian ngabagéakeun pamariksaan awal kalayan program énggalna, The Breakaway. Kana datangna, hiji awewe nu boga imah dedicated bakal ngakibatkeun sémah ka lounge rélaxasi ku cocktail signature di-leungeun pikeun freshen up na sirah langsung ka kolam renang bari ngurus sésana. Dina Panonpoé Tilelep, pasangan bisa ilubiung dina ritual niupan conch tradisional cenah ngabagéakeun cinta jeung rejeki alus. Ritual ieu dipirig ku rake na kerok musik sarta cocktails Bahamian kalawan angin laut.

Pilihan makan anyar

Sendal Royal Bahamian bakal ngawanohkeun lima réstoran anyar nalika muka usum kieu kaasup Bulu pikeun asakan Perancis exquisite; Pub Britania tradisional Mutiara Ratu; Kanoo pikeun masakan anu ngagungkeun wewengkon Karibia, Butch urang Island rendang House pikeun steaks leungeun-cut, Gurame lauk jeung kadaharan ti laut disiapkeun dina urutan na sushi titik seger Kecap.

Ti kasual beachside grill porsi up burger hearty sarta salads seger ka ambu tantalizing tina rempah aheng tur nikmat Jepang sampurna grilled, Sendal Royal Bahamian sadaya-anyar bakal boast jumlahna aya 13 pilihan makan.

Pikeun leuwih jéntré sarta buku tetep dina Sendal Royal Bahamian anyar, nganjang sendal.com/royal-bahamian/renovations.

sendal® resorts

Sandals® Resorts nawiskeun dua urang cinta anu paling romantis, pangalaman pakansi Méwah Kalebet® di Karibia. Kalayan 15 setélan basisir anu ngajentul di Jamaica, Antigua, Saint Lucia, The Bahamas, Barbados, Grenada, sareng 16th lokasi datang ka Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawiskeun langkung inklusif kualitas tibatan perusahaan resor sanés di planet ieu. Tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Kawinan anu tiasa Disaluyukeun sadayana Sendal Resorts ekslusif. Sendal Resorts ngajamin katenangan sémah tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, ukuran kaséhatan sarta kaamanan ditingkatkeun parusahaan dirancang pikeun masihan sémah kapercayaan utmost nalika vacationing di Karibia. Sendal Resorts mangrupa bagian ti kulawarga-milik Sendal Resorts International (SRI), diadegkeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, nu ngawengku Beaches Resorts sarta mangrupa parusahaan Resort sagala-inklusif ngarah Karibia urang. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal bédana Sendal Resorts Luxury Included®, mangga buka sandals.com. www.sendal.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment