Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Industri silaturahmi wartos jelema olahraga piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Kirsten Baete of Nebraska meunang Awewe urang White Sands Bahama NCAA Invitational

Bodas Sands Bahama NCAA Invitational
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalima taun senior Kirsten Baete of Nebraska nembak final-babak malah-par 72 dina Minggu pikeun ngagantung dina pikeun kawat-ka-kawat meunangna dina kadua taunan White Sands Bahamas NCAA Invitational. Meunangna, ku hiji stroke leuwih Emily Hawkins of Campbell, éta karir Baete munggaran.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Campbell, kualifikasi NCAA Daerah awal taun ieu, meunang gelar tim, ngéléhkeun Cornhuskers ku opat stroke.
  2. White Sands Bahamas NCAA Invitational anu bergengsi, anu nampilkeun sababaraha tim golf kolégér luhur di Amérika Serikat, terus minggu ieu di Lapangan Golf Ocean Club.
  3. Salajengna nyaéta 12 tim lalaki minggu ieu di Lapangan Golf Ocean Club.

Baete réngsé dina 10-handapeun 206, bari Hawkins dipecat a 7-handapeun-par 65 pikeun pos 207 di Samudra Club Golf Kursus di Atlantis Resort. Mikayla Dubnik of Mercer éta katilu dina 68-211.

Kalawan tilu pamaén rengse diantara luhureun-10, Campbell, hiji qualifier NCAA Regional saméméhna taun ieu, meunang judul tim, ngéléhkeun Cornhuskers ku opat strokes, bari host Universitas Rajana réngsé katilu.

"Kuring hoyong hatur nuhun ka sadayana dina kursus - superintendent, toko pro; kursus éta dina bentuk anu luar biasa pisan, ”saur Baete saatos ngeposkeun skor karir-rendah sareng karir kaopat top-10 finish. "Éta geulis sareng mangrupikeun kursus karesep kuring anu énggal."

"Ieu mangrupikeun kameunangan munggaran Kirstin, janten kami bungah pisan pikeun anjeunna kéngingkeun [kameunangan] ieu," saur palatih Nebraska Lisa Johnson. "Anjeunna parantos nyambut damel salami lima taun di Nebraska, sareng anjeunna mangrupikeun atlit anu saé sareng pamaén anu tiasa dilatih sahingga saé pikeun anjeunna kéngingkeun kameunangan ieu sareng ngawakilan Huskers."

Campbell dipasang jumlahna opat-pamuter 10-handapeun 854 leuwih 54 liang kalawan Hawkins jeung Anna Nordfors ngarah jalan. Nordfors, kalawan babak final 72, réngsé kaopat individual kalawan total 4-handapeun 212. Tomita Arejola imbang 10th kalawan 69-217 bari Patricia Garre Munoz nambahan 226.

"Ieu khusus pisan sareng mangrupikeun minggu anu sampurna pikeun kami," saur palatih Campbell John Crooks. "Tim ieu ngalakukeun naon anu diperyogikeun sareng Emily Hawkins nembak 65 dinten ayeuna sareng éta lumayan khusus. Masing-masing anggota tim parantos nembak sahandapeun par sateuacan sareng ngabantosan Campbell musim ieu.

"Salam ikhlas abdi ka Kirsten Baete sarta sakabeh jalma anu ilubiung dina édisi Awewe urang White Sands Bahama NCAA Invitational," ceuk Wakil Perdana Mentri The Honorable I. Chester Cooper, Bahama Menteri Pariwisata, Investasi & Aviation. "Baham ngagaduhan tradisi anu lami pikeun narik pamaén golf ti sakumna dunya pikeun ngalaman lapangan golf kelas dunya urang, sareng kami ngarepkeun yén nalika tim Universitas aya di dieu aranjeunna mikaresep kapuloan urang anu indah, sareng kaluar lapangan golf."  

Skor tim ahir: Campbell 854, Nebraska 858, Miami 862, Mercer 870, Florida International 900, Northern Illinois 905, Iowa 908.

Anu bergengsi Bodas Sands Bahama NCAA Invitational, Featuring sababaraha tim golf collegiate luhur di Amérika Serikat, nuluykeun minggu ieu di Ocean Club Golf Course kalawan kompetisi lalaki featuring 12 sakola, kaasup host Universitas Arkansas di Little Rock. Saatos dua dinten latihan babak dimimitian Rebo, kompetisi 54-liang dimimitian dina Jumaah 29. Oktober pa 7,159-yard Samudra Club Tangtu.

Salian Little Rock, tim séjén competing dina acara kaasup Bowling Green State University, East Tennessee State University, Florida Atlantic University, Florida Gulf Coast University, Jacksonville University, Lamar University, Lipscomb University, University of Michigan, Universitas Mississippi, Universitas San Fransisco sareng Universitas Florida Kidul.

Universitas Houston meunang acara perdana di 2019 kalayan jumlah opat urang 833.

Jadwal acara pikeun Ujang NCAA White Sands Bahamas lalaki anu bakal datang:

  • Rebo, 27 Oktober: Babak Praktek Babak

Panarimaan Tim Kursus Golf Klub Samudra 6 pm

  • Kemis 28 Oktober: Babak Latihan Tim 
  • Jumaah, 29 Oktober: Babak 1 - 8 enjing Shotgun Mimitian
  • Saptu, 30 Oktober: Babak 2 - 8 enjing Shotgun Mimitian 
  • Minggu, 31 Oktober: Babak 3 - 8 enjing Shotgun Mimitian

Presentasi Piala (Juara Individu sareng Tim) 

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama perenahna ngan 50 mil kaluar basisir Florida, nawarkeun hiji gampang fly-jauh ngewa nu transports travelers jauh ti sapopoé maranéhna. Kapuloan Bahama gaduh pamancing kelas dunya, nyilem, boating, sareng rébuan mil cai anu paling spektakuler di bumi sareng pantai ngantosan kulawarga, pasangan, sareng petualang. Jelajahi sadaya pulo anu ditawarkeun dina www.bahamas.com atanapi dina Facebook, YouTube, atanapi Instagram pikeun ningali naha Éta langkung saé di Bahama.

Ngeunaan KURSUS GOLF OCEAN CLUB

Atlantis Paradise Island's Ocean Club Golf Kursus nawiskeun kursus anu nangtang sareng éndah pikeun pamaén golf anu hoyong maén kajawaraan. Saenyana dikandung, Tom Weiskopf-designed 18-hole, tara 72 kursus kajawaraan dibentang langkung ti 7,100 yard di samenanjung Atlantis. Kursus na parantos janten host kana acara olah raga anu ikonik sapertos Michael Jordan Celebrity Invitational (MJCI), Michael Douglas & Friends Celebrity Golf Tournament, sareng Pure Silk-Bahamas LPGA klasik.

Kanggo inpo nu leuwih

Pikeun Bodas Sands Bahama NCAA Undangan

Kontak: Mike Harmon

[email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment