Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Studi Vaksin Pangobatan Kanker Anyar di Cina Diumumkeun

Ditulis ku jelema nu nyunting

Innovent Biologics, Inc. (Innovent), perusahaan biopharmaceutical kelas dunya anu ngembangkeun, ngahasilkeun sareng komersialisasi obat-obatan kualitas luhur pikeun pengobatan kanker, métabolik, otoimun sareng panyakit utama sanés, sareng NeoCura Bio-Medical Technology Co., Ltd. ( NeoCura), perusahaan biotéhnologi ubar precision RNA anu diaktipkeun AI anu komitmen pikeun ngawangun platform ubar inovatif RNA global, ayeuna babarengan ngumumkeun yén aranjeunna parantos lebet kana perjanjian kolaborasi strategis pikeun ngalaksanakeun studi klinis di China ngeunaan terapi kombinasi sintilimab. ti Innovent jeung vaksin neoantigen individualized NEO_PLIN2101 ti NeoCura.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Innovent bakal kolaborasi sareng NeoCura di Cina pikeun meunteun kasalametan, pharmacokinetics, pharmacodynamics sareng efficacy awal terapi kombinasi nganggo sintilimab ti Innovent sareng NEO_PLIN2101 ti NeoCura dina pasien kanker, pikeun ngamajukeun pamekaran klinis kombinasi immunotherapy pikeun sababaraha tumor padet sareng nyiapkeun ngalebetkeun. aplikasi Investigational New Drug (IND) ka Administrasi Produk Médis Nasional (NMPA) dina waktos anu caket.

Dr Liu Yongjun, Présidén Innovent, nyatakeun: "Kami impressed ku NeoCura urang differentiated R&D pipa jeung tim panalungtikan internasional, sarta kami pleased asup kana kolaborasi strategis ieu ngajajah nilai klinis sintilimab dina kombinasi kalayan vaksin neoantigen pikeun tumor padet. . Innovent ngagaduhan saluran pipa anu kuat kalayan kamampuan anu kuat dina imunologi sareng biologi kanker. Ayeuna, urang gaduh lima ubar inovatif anu disatujuan sareng diluncurkeun di Cina sareng bakal ngagaduhan langkung ti 10 ubar inovatif anu bakal diluncurkeun dina 2-3 taun ka hareup. platform terpadu pinuh kami geus akumulasi kuat R&D, ngembangkeun klinis tur kamampuhan commercialization sarta idéal pikeun mitra di imah jeung di mancanagara. Kami ogé ngarepkeun pikeun ngajalajah kasempetan anyar dina ngalegaan indikasi sareng ningkatkeun efektivitas terapi sintilimab dina kombinasi sareng terapi novel. Kami ngarepkeun kolaborasi anu langkung lega sareng langkung jero antara dua pihak ka hareup. “

Dr Wang Yi, pangadeg NeoCura, nyatakeun: "Ayeuna, vaksin neoantigen mangrupakeun pendekatan terapi revolusioner munculna sakuliah dunya. NeoCura parantos fokus kana R&D tina vaksin neoantigen tumor saprak ngadegna, ngaharepkeun pikeun ngatasi tantangan immunotherapy anu aya dina pengobatan tumor padet ngaliwatan aplikasi téknologi anyar. Kolaborasi sareng Innovent bakal maénkeun peran sinergis tina vaksin neoantigen pribadi sareng obat antibodi monoklonal sareng ngajalajah efek klinis terapi kombinasi dina pengobatan tumor padet, anu diperkirakeun ningkatkeun tingkat réspon obyektif imunoterapi kanker sareng nyangking kasempetan anyar. pikeun regimen kombinasi kanker.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment