Coklat Vegan Sensual Anyar

Kakao anu dipelak sacara organik tina lamping héjo anu subur di Andes di Peru, dipasihan ku pemanis tina buah biarawan. Susu dumasar tutuwuhan tina kalapa atawa oats digabungkeun jeung kacang kakao euyeub pikeun incredibly lemes, tékstur silky. Taya susu sato, euweuh gula refined, euweuh uyah interferes jeung vegan, enjoyment sadar. Dirancang sacara individu sareng sawaréh dihias ku warna-warna anu mabok asal-usul alam.

Sarah Anyieth parantos ngawariskeun resep kulawarga kuno kalayan sihir sensual tina tradisi sareng ritual anu ampir hilap di jerona. Resep teu robah nepi ka Sarah nyokot léngkah gagah maju napsirkeun deui resep coklat dipikacinta ku generasi.

"Hésé mendakan coklat tanpa émulsifier, stabilisator, produk susu, sareng gula anu disampurnakeun. Kalayan Nhiär, kami ayeuna nawiskeun coklat anu lezat dina bentuk vegan, basis tutuwuhan. Kami nganteurkeun saréat coklat pikeun jalma anu sadar kaséhatan anu hoyong ngaganjar dirina unggal ayeuna, ”saurna. Sarah bangga ngagunakeun bahan organik, kualitas luhur, alami, sareng sumber étika. Produk asalna tina produser organik anu disertipikasi Fair-Trade sacara lestari. 

Sénsualitas murni dina bentuk coklat ieu ogé mere ilham para pecinta saluareun komunitas vegan. Malahan tradisionalis coklat hard-core muji seni amis tur rave ngeunaan coklat Nhiär dina média sosial. 

Rangkaian produk Nhiär ngahaja diteundeun sempit. Sarah ngintunkeun produk buatan tanganna pikeun para pecinta vegan di Amérika Serikat, kotak leutik tina opat bonbon coklat atanapi kotak ageung 24 bonbon - kado anu sampurna pikeun jam romantis pikeun dua atanapi uleman ka malem tuangeun anu bergaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku redaktur

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.