Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kaséhatan Global: Dunya Anyar Saatos COVID

Ditulis ku jelema nu nyunting

Langkung ti sataun ti saprak pandémik COVID-19 mimiti, dunya ngagambar pelajaran anu diajar pikeun ngabantosan pamulihan global sareng nyegah kasalahan anu sami dilakukeun deui dina kaayaan darurat kaséhatan anu teu tiasa dihindari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kaséhatan: Pilihan Pulitik - Élmu, Solidaritas, Solusi, anu pang anyarna dina séri judul anu diproduksi ku kolaborasi sareng Organisasi Kaséhatan Dunia, nganggap kumaha cara ngajagaan komunitas global pangsaéna tina kagagalan anu katingali nalika pandém sareng milarian solusi dumasar kana élmu anu. dianggo pikeun sakabéh. Publikasi anu munggaran dina séri éta nyauran liputan kaséhatan universal, sedengkeun anu kadua nyauran pamimpin dunya pikeun ngahiji dina résponna kana COVID-19.

Sapertos dina édisi sateuacana, publikasi nampilkeun tulisan-tulisan anu dipesen ti barisan pangarang anu bergengsi. Aranjeunna kalebet Tedros Adhanom Ghebreyesus, diréktur jenderal WHO, Amina J Mohammed, timbalan sekretaris jenderal PBB, sareng Right Honorable Gordon Brown, duta besar WHO pikeun pembiayaan kaséhatan global sareng tilas perdana menteri Inggris.

Bagian 'Solidaritas' ngajalajah investasi dina kaamanan kaséhatan hareup sareng pendekatan anyar anu tiasa muka jalan ka Kaséhatan kanggo Sadayana. Dina bagian 'Élmu', panulis kalebet Carlos Alvarado Quesada, presiden Républik Kosta Rika, mertimbangkeun kumaha dunya tiasa maju sareng pelajaran ti jaman baheula sareng kunaon palayanan kaséhatan kedah ngalangkungan wates. Bagian 'Solusi' ningali kumaha urang tiasa ngamajukeun kaséhatan ku miara alam sareng naha urang kedah serius nyandak ancaman résistansi antimikroba.

Kaséhatan: Pilihan Pulitik - Élmu, Solidaritas, Solusi mangrupikeun publikasi resmi Proyék Pamaréntahan Global anu diproduksi ku kolaborasi sareng Organisasi Kaséhatan Dunia. Proyék Pamaréntahan Global mangrupikeun inisiatif gabungan antara GT Media Group, perusahaan penerbitan anu berbasis di London, Program Governance Global dumasar di Universitas Toronto, sareng Pusat Kaséhatan Global di Graduate Institute of International and Development Studies di Geneva.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment