Tujuan Wisata Pangsaéna pikeun 2022

Ditulis ku jelema nu nyunting

Lonely Planet dinten ayeuna ngumumkeun 10 nagara, kota sareng daérah anu paling luhur pikeun didatangan taun payun kalayan sékrési Lonely Planet's Best in Travel 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangalusna dina Perjalanan 2022 mangrupikeun koleksi taunan ka-17 Lonely Planet ngeunaan tujuan anu paling panas di dunya sareng pangalaman perjalanan anu kedah dipiboga pikeun taun payun. Édisi ieu masihan tekenan khusus kana pangalaman perjalanan anu paling sustainable - mastikeun para wisatawan bakal gaduh dampak anu positif ka mana waé aranjeunna badé angkat.

Kapuloan Cook anu terpencil sareng bangga - salah sahiji nagara pangleutikna di dunya - nyatakeun tempat anu dicita-citakeun salaku nagara nomer hiji anu kedah dipilarian di 2022, sedengkeun Norwégia tempat kadua sareng Mauritius katilu.

Wewengkon nomer hiji Lonely Planét pikeun taun 2022 nyaéta Westfjords, Islandia, daérah nagara pulo anu teu kacekel ku pariwisata masal dimana komunitas damel babarengan pikeun ngajaga sareng ngamajukeun bentang spektakulerna. Virginia Kulon, AS asalna kadua, dituturkeun ku Xingshuabanna, Cina.

Kota nomer hiji Auckland, Selandia Anyar diakuan pikeun pamandangan budaya anu mekar dimana sorotan aya dina kréativitas lokal, sedengkeun Taipei, Taiwan mangrupikeun rengking kadua, sareng Freiburg, Jérman di tempat katilu.

Unggal taun, daptar Lonely Planet's Best in Travel dimimitian ku nominasi ti komunitas staf Lonely Planet, panulis, blogger, mitra penerbitan sareng seueur deui. Nominasi ieu teras dipasihan ku panel ahli perjalanan kami ka 10 nagara, 10 daérah sareng 10 kota. Masing-masing dipilih pikeun topikna, pangalaman unik, faktor 'wow' sareng komitmen anu terus-terusan pikeun prakték pariwisata anu lestari.

Numutkeun VP of Experience Lonely Planet Tom Hall, sékrési "daftar panas" taunan Lonely Planet ngeunaan tujuan sareng pangalaman perjalanan henteu tiasa langkung pas. "Saatos hiatus anu dikuatkeun, waktosna pikeun nyandak rencana perjalanan anu parantos ditunda tina rak sareng janten kanyataan," saur Hall dina sékrési daptar ayeuna.

"Daptar ngagungkeun dunya dina sagala rupa enticing éndah," terus Hall. "Ti laguna sareng leuweung Kapuloan Cook dugi ka curug sareng pagunungan Westfjords Islandia, ngalangkungan nikmat alam sareng kota Auckland."

Sakumaha biasa, Lonely Planet's Best in Travel ngirimkeun tujuan anyar pikeun tujuan anu populer sapertos Norwégia sareng Dublin, Irlandia, sareng mendakan sababaraha permata anu kirang dikenal sapertos Shikoku, Jepang sareng Scenic Rim anu indah di Australia sareng kota Freiburg anu paling lestari di Jerman.

Lonely Planét Pangalusna dina Perjalanan 2022 - Tujuan Top 10

Top 10 Nagara

1. Kapuloan Cook

2. Norwégia

3. Mauritius

4. Bélis

5. Slovénia

6. Anguilla

7. Oman

8. Népal

9. Malawi

10. Mesir

Top 10 Wewengkon

1. Westfjords, Islandia

2. Virginia Kulon, AS

3. Xishuangbanna, Cina

4. Kent urang Warisan Basisir, Inggris

5. Puérto Riko

6. Shikoku, Jepang

7. Gurun Atacama, Chili

8. The Scenic Rim, Australia

9. Pulo Vancouver, Kanada

10. Burgundy, Perancis

Top 10 Kota

1. Auckland, Selandia Anyar

2. Taipei, Taiwan

3. Freiburg, Jérman

4. Atlanta, AS

5. Lagos, Nigeria

6. Nicosia / Lefkosia, Siprus

7. Dublin, Irlandia

8. Mérida, Méksiko

9. Florence, Italia

10. Gyeongju, Koréa Kidul

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

2 Komentar

  • أنا مسرور جدًا بخدمتك {Sindikasi Pinjaman Uni Éropa}. إنه لمن الرائع حقًا العمل مع مستشار مالي مهتم حقًا باحتياجات وظروف وتفضيلات عملائهم. ما أثار إعجابي حقًا هو الطريقة التي استغرقتها للحصول على شعور بما كنت فيه ، وعمق معرفتك ، وتفجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتفجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتقمنكي ، وتقمنكي ، وتوجمكي ، وتقمنكي . إن سلوكك المهني والأخلاقي والرعاية يثير ثقتي واحترامي وأنا أوصي بكل سرور بـ {European Union Loan Syndication} هنا ، حيث كان هناك صدق شديد في التعامل مع عميلهم ، فقد تمكنت من تلقي 15000 دولار منهم في 3 مايو 2022: أرسل لهم بريدًا إلكترونيًا على EuropeanUnion_loansyndication @ outlook.com أو رقم WhatsApp +393509828434 للحصول على قرض سريع

  • مرحبا, أنا سعيد جدا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلان شركة Joan Keuangan وقررت تجربته واتبعت جميع التعليمات. Pribumi jéntré أنا سعيد اليوميوم, ي kancerك أيضا المترلت, :anceination

    شكرا

eTurboNews | TravelIndustry News