Penerbangan New London ti New York, Denver, San Fransisco sareng Boston dina United Airlines

Penerbangan New London ti New York, Denver, San Fransisco sareng Boston dina United Airlines.

  • United Airlines ngumumkeun lima penerbangan anyar ti opat kota AS ka London Heathrow Airport.
  • United Airlines nawiskeun 22 penerbangan per dinten ka London, Inggris ku Spring 2022.
  • Sakali jasa dimimitian, United bakal nawiskeun langkung seueur penerbangan antara New York City sareng London tibatan pamawa AS anu sanés.

Amérika Airlines dinten ayeuna ngumumkeun éta nambahkeun lima penerbangan anyar ka London urang Bandara Heathrow, kaasup dua penerbangan deui ti New York / Newark, lalampahan tambahan ti duanana Denver jeung San Fransisco, kitu ogé hiji hiber langsung sadaya-anyar ti Boston. Ladenan énggal dimimitian dina Maret 2022 sareng kalayan tambihan ieu, United bakal janten hiji-hijina pamawa AS anu nawiskeun jasa nonstop antara tujuh pasar bisnis luhur di nagara éta sareng London. United bakal nawiskeun 22 penerbangan per dinten ti AS ka London, sareng langkung seueur penerbangan antara New York City sareng London tibatan pamawa AS anu sanés. London mangrupikeun tujuan internasional anu paling dipesen pikeun konsumén bisnis United dina Oktober, sareng maskapai ngarepkeun tren ieu bakal diteruskeun kana 2022.

"Salila ampir 30 taun, United parantos nyayogikeun tautan kritis antara AS sareng London, ngajaga jasa sapanjang pandém sareng sacara strategis ngembang jadwal kami pikeun ngajaga konsumén urang di pusat bisnis global utama ieu nyambung," saur Patrick Quayle, wakil presiden senior internasional. jaringan sarta alliances di Amérika Airlines. "London mangrupikeun bagian integral tina jaringan United sareng kami tetep yakin paménta bakal terus ningkat, khususna nalika perjalanan bisnis internasional balik deui di 2022."

Penerbangan anyar ieu diwangun dina panggedéna di Amérika Serikat-kantos trans-ékspansi Atlantik ngumumkeun awal bulan ieu. Serikat ayeuna ngoperasikeun jumlahna aya tujuh penerbangan ka Selaparang ti AS: dua penerbangan poean ti New York / Newark jeung Washington DC, sarta hiji penerbangan poean ti Chicago, Houston, jeung San Fransisco. Dina bulan Désémber, jasa bakal ningkat kana 10 penerbangan sadinten, kalayan penerbangan tambahan ti New York / Newark sareng Chicago, pas dina waktos liburan usum tiis. 

Lima penerbangan anyar bakal nyieun hopping sakuliah balong gampang tur leuwih nyaman pikeun duanana travelers luang jeung bisnis, siga Amérika Airlines bakal:

  • Mimitian anyar, penerbangan poean ti Boston dioperasikeun ku Boeing 767300ER premium United, anu ngagaduhan 46 korsi kelas bisnis United Polaris sareng 22 korsi ékonomi premium United Premium Plus®.
  • Neruskeun penerbangan poean ti Denver tur tambahkeun penerbangan poean kadua dioperasikeun ku Boeing 787-9.
  • Tambahkeun penerbangan poean kagenep jeung katujuh ti New York / Newark, nu masing-masing bakal dioperasikeun ku Boeing 767-300ER premium Amérika Serikat tur ngidinan pikeun layanan hourly magrib.
  • Tambahkeun penerbangan poean katilu ti San Fransisco dioperasikeun ku Boeing 787-9.
  • Neruskeun layanan poean ka London ti Los Angeles.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.