Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

WTTC: Arab Saudi janten tuan rumah 22nd Global Summit

WTTC: Arab Saudi bakal janten tuan rumah 22nd Global Summit anu bakal datang.
Ditulis ku Harry Johnson

Saprak awal, nalika pandémik nyababkeun perjalanan internasional ka tempat anu ampir lengkep, Arab Saudi parantos nunjukkeun komitmen totalna ka séktor urang, mastikeun yén éta tetep aya di payuneun agenda global.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Summit Global taunan WTTC mangrupikeun acara anu paling berpengaruh sareng Wisata & Pariwisata di dunya.
  • Acara di Arab Saudi bakal nuturkeun Global Summit salajengna anu diantisipasi pisan anu lumangsung di Manila, Filipina.
  • Rincian salajengna ngeunaan Summit Global WTTC di Riyadh bakal diumumkeun dina waktosna.

nu Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC), anu ngagambarkeun séktor Travel & Pariwisata global, ngumumkeun yén 22 nand Global Summit bakal lumangsung di Riyadh, Arab Saudi, dina ahir 2022.

Summit Global taunan WTTC mangrupikeun acara anu paling berpengaruh sareng Wisata & Pariwisata di dunya. Arab Saudi geus mingpin pendekatan global anyar pikeun 'desain ulang pariwisata' sarta gempungan ieu di Riyadh bakal ningali pamingpin industri ngumpul jeung wawakil pamaréntah konci pikeun ngajalankeun rojongan pikeun recovery lumangsung sektor urang, mindahkeun ka hareup leuwih aman, tahan banting, inklusif jeung sustainable.

Acara di Arab Saudi bakal nuturkeun Global Summit salajengna anu diantisipasi pisan anu lumangsung di Manila, Filipina, ti 14-16 Maret 2022.

Diomongkeun ti Future Investment Initiative di Riyadh, Arab Saudi, Julia Simpson, WTTC Présidén & CEO nyarios:

"Ti mimiti pisan, nalika pandémik nyababkeun perjalanan internasional dugi ka ampir lengkep, Arab Saudi parantos nunjukkeun total komitmenna ka séktor urang, mastikeun tetep aya di payuneun agenda global.

"Éta penting pikeun mingpin pamulihan séktor anu penting pikeun ékonomi, padamelan sareng mata pencaharian di sakumna dunya.

"Kanggo éta kami nganuhunkeun sareng hoyong ngakuan usaha anu luar biasa ku nyangking sektor Perjalanan & Pariwisata Global ka Karajaan taun payun."

Anu Mulia Al Khateeb, Menteri Pariwisata pikeun Arab Saudi ngadawuh:

"Kuring ngabagéakeun kaputusan pikeun milih Arab Saudi salaku nagara host pikeun salajengna WTTC Global Summit di 2022. Ieu forum kritis pikeun swasta jeung pamaréntah datangna babarengan pikeun redesign pariwisata pikeun mangsa nu bakal datang, tur éta hebat pisan pikeun ngayakeun acara ieu di Karajaan. Ieu mangrupikeun pangakuan kapamimpinan Saudi pikeun ngabantosan sektor pariwisata global pulih, sareng anu penting, janten langkung lestari. Abdi ngarep pisan ngabagéakeun sadayana Anggota WTTC taun payun.

Rincian salajengna ngeunaan Summit Global WTTC di Riyadh bakal diumumkeun dina waktosna.

Pikeun coincide jeung pengumuman ieu, panalungtikan panganyarna ti WTTC nunjukeun yen sektor Travel & Pariwisata Wétan Tengah disetel ka tumuwuh ku 27.1% taun ieu dihareupeun Éropa jeung Amérika Latin.

Panaliti ogé nunjukkeun yén upami pamaréntahan prioritas Perjalanan & Pariwisata, padamelan di séktor éta tiasa ngahontal 6.6m dina 2022, ngadeukeutan tingkat pra-pandémik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment