Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan Hawaii anyar ti Seattle, San Fransisco sareng Los Angeles dina Hawaiian Airlines ayeuna

Penerbangan Hawaii anyar ti Seattle, San Fransisco sareng Los Angeles dina Hawaiian Airlines ayeuna.
Penerbangan Hawaii anyar ti Seattle, San Fransisco sareng Los Angeles dina Hawaiian Airlines ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Hawaiian Airlines ngalegaan jasa sakali sapoé antara Honolulu sareng Seattle sareng San Fransisco, ogé antara Kahului, Maui sareng Los Angeles.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan liburan ayeuna gaduh seueur pilihan pikeun nyambungkeun deui sareng kulawarga atanapi nyandak liburan Hawaii.
  • Hawaiian Airlines nambihan penerbangan nonstop anyar antara kapuloan sareng Basisir Kulon AS.
  • Sémah anu ngarambat antara HNL sareng SEA bakal ngaraosan kamari sareng kanyamanan pesawat Airbus A330 awak lebar Hawaii.

Hawai Airlines nawiskeun wisatawan liburan langkung seueur pilihan pikeun nyambungkeun deui sareng kulawarga atanapi nyandak liburan Hawaii kalayan penerbangan nonstop tambahan antara kapuloan sareng Basisir Kulon AS.

Pikeun minuhan paménta libur diantisipasi, Hawai Airlines ngalegaan jasa sakali sapoé antara Honolulu (HNL) sareng Seattle (SEA) sareng San Fransisco (SFO), ogé antara Kahului, Maui (OGG) sareng Los Angeles (LAX), kalayan penerbangan tambahan ieu:

Hiber No.ruteJadwal Liburan*Tanggal Tambahan LiburEst. AngkatwaktuEst. Kadatanganwaktu
HA 27SEA-HNL2 penerbangan poean19-Nov-21 nepi ka 21-Nov-2127-Nov-21 nepi ka 29-Nov-2117-Des-21 nepi ka 5-Jan-228: 0012: 15
HA 28HNL-SEA2 penerbangan poean18-Nov-21 nepi ka 20-Nov-2126-Nov-21 nepi ka 28-Nov-2116-Des-21 nepi ka 4-Jan-2221: 455: 30
HA 55LAX-OGG2 penerbangan poean19-Nov-21 nepi ka 21-Nov-2127-Nov-21 nepi ka 29-Nov-2117-Des-21 nepi ka 5-Jan-2212: 0515: 45
HA 56OGG-LAX2 penerbangan poean18-Nov-21 nepi ka 20-Nov-2126-Nov-21 nepi ka 28-Nov-2116-Des-21 nepi ka 4-Jan-2222: 005: 00
HA 54HNL-SFO1 penerbangan poean Mon-Thur2 penerbangan poean Jum-Minggu18-Des-21 nepi ka 9-Jan-2213: 1520: 30
HA 53SFO-HNL1 penerbangan poean Tue-Jum2 penerbangan poean Sap-Mon19-Des-21 nepi ka 10-Jan-228: 0011: 45
* Sadaya rute anu didaptarkeun beroperasi sakali sadinten sateuacan tambahan liburan

Sémah anu ngarambat antara HNL sareng SEA bakal ngaraosan kamari sareng kanyamanan awak lebar Hawaii Airbus Pesawat A330.

Hawai Airlines bakal nganggo awak sempit anu sepi sareng irit suluh Airbus A321neo pikeun ngoperasikeun penerbangan tambahan antara LAX sareng OGG sareng HNL sareng SFO.

Kabéh sémah iinditan ka Kapuloan Hawaii kudu sasuai jeung kaayaan sarat program Travel Aman Hawaii urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment