Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Vaksin Sputnik V Rusia ayeuna disatujuan pikeun asupna Israél

Vaksin Sputnik V Rusia ayeuna disatujuan pikeun asupna Israél.
Ditulis ku Harry Johnson

Otoritas Israél parantos masihan persetujuan pikeun asupna individu anu divaksinasi ku vaksin Sputnik V COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Individu anu divaksinasi Sputnik V tiasa nganjang ka 31 nagara tanpa aya persetujuan tambahan anu aya hubunganana sareng COVID-19.
  • PCR négatif atanapi tés antibodi positip dina éntri ngalegaan ieu ku tambahan 50 nagara.
  • Karantina wajib diperyogikeun di 20 nagara tambahan.

Dana Investasi Langsung Rusia (RDIF, dana kabeungharan daulat Rusia) ngumumkeun yén otoritas Israél parantos masihan persetujuan pikeun asupna individu anu divaksinasi Sputnik V Vaksin covid19.

Syarat konci nagara-nagara anu ngamungkinkeun kunjungan di handap ieu Sputnik V vaksinasi *:

  • Individu anu divaksinasi Sputnik V tiasa nganjang ka total 31 nagara tanpa persetujuan tambahan anu aya hubunganana sareng COVID-19;
  • PCR négatif atanapi tés antibodi positip dina éntri ngalegaan ieu ku tambahan 50 nagara;
  • Karantina wajib diperyogikeun di 20 nagara tambahan.

Ngan 15 nagara merlukeun vaksin lian ti Sputnik V. Ngan 5 nagara ieu, kaasup AS, pinuh ngandelkeun ukur dina Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO)Daptar vaksin anu disatujuan.

* Visa sareng (atanapi) ijin éntri sanés anu diperyogikeun, Hiji jalma ogé kedah nyumponan sarat sanés anu henteu aya hubunganana sareng larangan koronavirus. Analisis kasempetan asupna dumasar kana sarat pikeun populasi panglobana nagara, sarta bisa jadi teu ngagambarkeun larangan atawa indulgences dina gaya pikeun nagara dipilih atawa kategori nu tangtu. 27 nagara masih ditutup watesna pikeun sémah ti seuseueurna nagara sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment