Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner raramean Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Kadatangan wisatawan sareng belanja Hawaii turun dina bulan Séptémber

Kadatangan tamu sareng belanja Hawaii turun dina bulan Séptémber.
Kadatangan tamu sareng belanja Hawaii turun dina bulan Séptémber.
Ditulis ku Harry Johnson

Belanja sémah di Hawaii pikeun Séptémber 2021 turun 15.4 persén tina pra-pandémik Séptémber 2019 sareng kadatangan sémah tetep di handap Séptémber 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Total belanja ku sémah luar nagara anu sumping ka Hawaii dina Séptémber 2021 $ 1.05 milyar.
  • Saacanna pandémik COVID-19 global sareng syarat karantina Hawaii, Hawaii ngahontal tingkat pangaluaran tamu sareng datangna dina taun 2019 sareng dina dua bulan kahiji 2020. 
  • Jumlahna aya 505,861 sémah sumping ku jasa hawa ka Kapuloan Hawaii dina Séptémber 2021, utamina ti AS Kulon sareng AS Wétan. 

Numutkeun statistik pangunjung awal anu dikaluarkeun ku Dinas Bisnis, Pangwangunan Ékonomi sareng Pariwisata (DBEDT), total belanja ku sémah anu sumping ka Hawaii di Séptémber 2021 éta 1.05 $.

Sateuacan global COVID-19 pandemi na HawaiiSarat karantina pikeun wisatawan, Nagara Hawaii ngahontal tingkat catetan pengeluaran sareng datangna dina taun 2019 sareng dina dua bulan mimiti 2020. Komparatif statistik belanja sémah Séptémber 2020 henteu sayogi kusabab Survei Keberangkatan henteu tiasa dilaksanakeun Séptémber kamari. kana larangan COVID-19. Séptémber 2021 belanja sémah langkung handap tina $ 1.25 milyar (-15.4%) dilaporkeun pikeun Séptémber 2019.

Jumlahna aya 505,861 pangunjung anjog ku layanan hawa ka Kapuloan Hawaii dina Séptémber 2021, utamana ti AS Kulon jeung AS Wétan. Salaku perbandingan, ngan ukur 18,409 sémah (+2,647.8%) anu sumping ku hawa dina Séptémber 2020 sareng 736,155 sémah (-31.3%) sumping ku udara sareng kapal pesiar dina Séptémber 2019. 

Dina Séptémber 2021, panumpang anu sumping ti luar nagara tiasa ngalangkungan karantina mandiri 10 dinten wajib Nagara upami aranjeunna divaksinasi pinuh di Amérika Serikat atanapi kalayan hasil tés NAAT COVID-19 négatip anu valid ti Mitra Tes Dipercaya sateuacan miang maranéhanana ngaliwatan program Travels Aman. Dina 23 Agustus 2021, Hawaii Gubernur David Ige ngadesek para wisatawan pikeun ngirangan perjalanan anu henteu penting dugi ka akhir Oktober 2021 kusabab lonjakan kasus varian Delta anu parantos ngabeungbeuratan fasilitas sareng sumber kaséhatan nagara. The Pusat AS pikeun Kontrol Kasakit sareng Pencegahan (CDC) terus ngalaksanakeun larangan dina kapal pesiar ngaliwatan "Pesanan Sail Bersyarat", pendekatan bertahap pikeun neruskeun deui kapal pesiar panumpang pikeun ngirangan résiko nyebarkeun COVID-19 onboard.

Rata-rata sénsus poéan nyaéta 154,355 sémah dina Séptémber 2021, dibandingkeun sareng 20,472 dina Séptémber 2020, dibandingkeun 206,169 dina Séptémber 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment