Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kenya Ngabobol Warta wartos jelema Spanyol Breaking News piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

NO Big pikeun Wisata Kenya ku UNWTO: Afrika Ngamuk!

Menteri Kénya pikeun Pariwisata sareng Margasatwa Tuan Najib Balala

Ibu Afrika ambek ayeuna. Sakumaha anu dipiharep ku eTurboNews, Sercetary General UNWTO nampik paménta Menteri Kenya pikeun ngayakeun Majelis Umum anu bakal datang di Kenya.
Madrid salaku venue sigana hiji kaunggulan jelas keur Zurab Pololikashvili bisa reconfirmed salaku Sekretaris Jenderal pikeun istilah sejen 2 taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maroko sakuduna jadi tuan rumah Majelis Umum UNWTO 28 Nopémber - 3 Désémber 2021, tapi dibatalkeun kusabab kaamanan COVID. Paménta ieu tiasa janten bingung dina tarjamahan
  • Butuh waktu 3 dinten UNWTO pikeun nginpokeun ka nagara anggota, sareng dina sababaraha jam saatos nampi catetan ieu, Kénya nawiskeun pikeun ngagentos Maroko sareng janten host acara. Kenya mangrupikeun pilihan nomer 2 dina diskusi asli 2 sababaraha taun ka pengker.
  • Sekretaris Jenderal UNWTO sacara kategori nolak tawaran ku Kenya.

Sababaraha Menteri Pariwisata Afrika nyuarakeun kuciwa ku kaputusan UNWTO sareng sawaréh nunjukkeun yén Afrika kedah kesel ku langkah pikeun meungpeuk pamundut ieu pikeun janten tuan rumah ku nagara Afrika.

A kuciwa atawa sugan malah ambek Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata pikeun Kenya, negeskeun, "UNWTO Sékretaris Jéndral Zurab Pololikashvili sacara kategoris nolak pamundut urang pikeun janten tuan rumah Majelis Umum. Tanggapan ti UNWTO éta telat, teu aya cukup waktu.

Menteri Afrika anu sanés nyarios, UNWTO aya dina titik anu lemah sareng kaleungitan kapercayaan lengkep di Afrika. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun naroskeun sora rahasia ka Majelis Umum pikeun leres-leres ningali naha pamilihan ulang Zurab ku déwan eksekutif kedah dikonfirmasi.

utusan sejen teu di Afrika ceuk kaluar catetan: Taya sahijieun hayang anjeunna kapilih deui. Urang kudu ngalakukeun sagalana mungkin meunang leupas tina anjeunna. Waktosna parantos sumping ayeuna.

Dina Majelis Umum di Chengdu, Cina, dina 2017, Zurab dikonfirmasi ku proklamasi, sanes ku sora rahasia. Butuh hiji nagara pikeun ménta sora rusiah.

Seueur anu nyangka Zurab moal kéngingkeun 2/3 mayoritas upami aya sora rahasia dina Majelis Umum salajengna.

Nanging, gaduh Majelis Umum di Madrid mangrupikeun kauntungan anu ageung pikeun anjeunna. Diperkirakeun menteri moal angkat ka Madrid pikeun Majelis Umum UNWTO sareng bakal diganti ku staf kedutaan.

Afrika boga jumlah pangluhurna nagara anggota UNWTO, tapi teu loba nagara Afrika boga kadutaan di Madrid atawa sumberdaya pikeun ngirim menteri pariwisata pikeun acara ieu ka Spanyol.

Zurab Pololikashvili terang jalan di sabudeureun komunitas diplomatik di Madrid. Anjeunna kantos janten duta besar pikeun Républik Georgia sateuacan nyandak alih UNWTO.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment