Smart TV Nawarkeun Mode Filmmaker Anyar


Modeu Filmmaker diciptakeun ku HUD Alliance, diwangun ku produsén éléktronik konsumen terkemuka di dunya, studio pilem sareng televisi, distributor kontén sareng perusahaan téknologi, milari pikeun mastikeun pangalaman ningali HUD anu pangsaéna. Mimiti diumumkeun dina taun 2019 sareng ditampilkeun dina TV LG dina taun 2020, Modeu Filmmaker dirancang pikeun ngawétkeun maksud visual panyipta kontén, nyangking pangalaman ningali bumi sacaket-gancangna kana sékrési téater anu saleresna.

LG sareng Amazon ayeuna nyandak visi éta langkung jauh kalayan eusi Prime Video dipasang sareng sinyal anu otomatis memicu Mode Filmmaker dina 4K sareng K HUD LG TV model ngajalankeun webs 5.0 sareng webs 6.0. Kamampuhan ieu pikeun TV anu cocog pikeun ngadeteksi sareng nyaluyukeun setelan kana Modeu Filmmaker tanpa peryogi pamirsa ngarobih setélan sacara manual mangrupikeun industri anu munggaran sareng nyayogikeun jalan pikeun TV anu bakal datang pikeun ngadukung jasa streaming anu langkung saé tanpa maksakeun léngkah-léngkah tambahan pikeun pamirsa.

Nalika fitur pamrosésan gambar sapertos smoothing gerak sareng ngasah gambar idéal pikeun sabagéan ageung bentuk eusi kalebet acara olahraga sareng TV, aranjeunna kadang-kadang tiasa ngajantenkeun film pitunjuk katingalina rada lemes sareng diolah teuing. Modeu Filmmaker sacara otomatis mareuman setélan pamrosesan gambar anu tiasa ngajantenkeun pilem rada teu wajar sareng nyababkeun tampilanna béda sareng kumaha anu dipikahoyong ku sutradara bari ogé ngajaga rasio aspék aslina, warna sareng laju pigura pikeun pangalaman anu langkung otentik. Digabungkeun sareng hideung anu paling jero, kontras anu ditingkatkeun sareng warna-warna TV canggih Leg, pemirsa bakal ngalaman jero sareng realisme anu teu aya tandinganna ngalangkungan pilihan pilem sareng séri Prime Video, kalebet Amazon Originals sapertos The Marvelous Mrs. Mussel, The Boys, The Isukan Perang jeung runtuyan upcoming kacida diantisipasi The Wheel of Time premiering 19. Nopémber aksés hiji-klik kana aplikasi Perdana Video disadiakeun ku kenop panas dina Leg urang Magic Jauh.

Salian kualitas gambar anu stellar, TV HUD Leg kalebet lineup TV OILED anu endah pisan, gaduh sajumlah fitur anu langkung ningkatkeun pangalaman nonton sinematik. Dolby Vision™ IQ sacara cerdas nyaluyukeun setelan gambar dumasar kana genre eusi sareng kondisi cahaya ambient, hasilna kualitas gambar optimal pikeun unggal pilem sareng unggal lingkungan. Pikeun sora anu unggul, Dolby Atoms® ngamungkinkeun sakuliling spasial anu lengkep anu ngabantosan pamirsa dina naon waé anu ditingali.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.