Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

"Rasa Seychelles" ngagungkeun patepungan resmi munggaran sareng mitra UAE

Rasa Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina kasempetan patepungan resmi mimiti Mr. Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata Seychelles, sareng mitra pariwisata Wétan Tengah, Kantor Pariwisata Seychelles ngayakeun acara "Rasa Seychelles" di Jumeirah Emirates Towers dina malem Salasa. , 26 Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara éta kalebet kapribadian anu gaduh pangaruh sareng tokoh bisnis utama ti UAE, ogé pers média sareng mogul, sareng mitra dagang.
  2. Sémah dibawa dina lalampahan gurih jeung delicacies kayaning nougat kalapa, chip cau jeung inuman lokal.
  3. Nalika larangan perjalanan mimiti ngagampangkeun di sakumna dunya Arab, langkung seueur jalma anu tiasa ningali sorangan aspék budaya Seychelles anu beunghar.

Di sagigireun Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, rupa-rupa wawakil pamaréntah séjén ti Seychelles ngahadiran éta acara. Menteri Pemuda, Olahraga sareng Kulawarga, Marie-Celine Zialor; Menteri Ditunjuk sareng Menteri Perikanan, Jean François Ferrari; Walikota Victoria, David Andre; jeung pajabat pamaréntah senior kasohor lianna ti Seychelles Ngagabungkeun Menteri Radegonde dina ngabagéakeun para tamu, anu kalebet seueur kapribadian anu gaduh pangaruh sareng tokoh bisnis terkemuka ti Uni Émirat Arab, ogé rupa-rupa pers média, mogul média, sareng mitra dagang, kana acara anu hérang.

Menteri ogé dibarengan dina misi ieu ku Sekretaris Principal Pariwisata, Sherin Francis, sarta Dirjen Pemasaran Tujuan, Bernadette Willemin, duanana aya di dinya pikeun ngabagéakeun tamu.

Sapanjang malem anu meriah sareng canggih, anu lumangsung sateuacan Poé Nasional Seychelles di Expo 2020 Dubai, para tamu dibawa dina perjalanan mendakan rasa Seychelles, dimana tuangeun sapertos nougat kalapa, keripik cau sareng inuman lokal disayogikeun. bari maranéhanana serenaded ku vokalis Seychellois Isham Rath jeung pamuter Saxophone Jean Quatre, dua artis selebritis Seychellois.

Dina pidatona, Menteri Radegonde nyatakeun: "Kusabab ieu kunjungan munggaran kuring ka Wétan Tengah dina kapasitas kuring salaku menteri pariwisata, kuring hoyong hatur nuhun ka masarakat Uni Émirat Arab pikeun silaturahmi anu luar biasa. Hubungan urang sareng Uni Émirat Arab sok caket sareng khusus. Kusabab hubungan urang sareng daérah mimiti ampir dua dekade ka tukang, UAE mangrupikeun nagara nomer hiji di Wétan Tengah anu ngadatangan kapuloan urang salami sapuluh taun berturut-turut.

Ngabahas épék pandémik di kapuloan, Mr. Radegonde nyatakeun: "Kami parantos aktip pisan dina nyandak ukuran anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun syarat perjalanan anu pas supados urang tiasa ngajagaan warga sareng sémah urang. Alhamdulilah kerja keras kami terbayar. Ayeuna, sakitar 72% tina populasi urang parantos divaksinasi. Ngaliwatan ieu, urang ayeuna tiasa sacara resmi nyatakeun Seychelles salaku nagara anu aman pikeun wisatawan.

Ngomentaran acara, Ahmed Fathallah, Pariwisata Seychelles wakil dumasar di Dubai, ceuk: "Kami sabenerna thrilled ku turnout acara ieu. Kami ngahaturkeun nuhun ka tamu anu terhormat pikeun sumping ka dieu dinten ayeuna sareng pikeun ngabagéakeun pangbagéa ka Menteri Radegonde dina kunjungan resmi kahijina salaku menteri pariwisata ka Wétan Tengah. Nalika larangan perjalanan mimiti ngagampangkeun di sakumna dunya Arab, kami ngarepkeun beuki seueur jalma anu tiasa ningali sorangan aspék multifaceted sareng budaya Seychelles.

Pangalaman avant-goût tina Seychelles sayogi pikeun anu nganjang ka paviliun bangsa-pulo di EXPO 2020, Ibu Francis nyatakeun, "Ka jalma anu resep ngalaman 'Rasa Seychelles' pribadi di dieu di Dubai, kami Bagja pikeun nginpokeun ka aranjeunna yén aranjeunna ayeuna tiasa ngalakukeunana di paviliun Seychelles anu aya di EXPO.

Dina slogan 'Conserving Nature,' Seychelles ngagunakeun platform anu ditingkatkeun dina EXPO 2020 Dubai pikeun nyorot usaha anu dilakukeun ku badan lokal sareng internasional pikeun ngajagaan harta alam Seychelles ku cara ngajaga ékosistem alam sareng biodiversiti pulo anu éndah.

"Éta mangrupikeun kasenangan pikeun nyandak tamu UAE kami dina perjalanan anu saé ieu pikeun rasa pulo urang. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun tim Pariwisata Seychelles pikeun jaringan sareng mitra industri urang, ”saur Bernadette Willemin.

Kalayan 18,000 sémah kacatet ti UAE saprak Januari 2021, nagara éta mangrupikeun pasar sumber kadua pikeun Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment