Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata

Air Canada ngumumkeun rencana pikeun mulangkeun karyawan anu aman

Air Canada ngumumkeun rencana pikeun mulangkeun karyawan anu aman.
Air Canada ngumumkeun rencana pikeun mulangkeun karyawan anu aman.
Ditulis ku Harry Johnson

Dimimitian 15 Nopémber, karyawan Air Canada anu ayeuna damel di luar situs bakal ngamimitian uih deui ka tempat kerja, kalayan pilihan pikeun neraskeun damel dinten-dinten tina jarak jauh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kabijakan vaksinasi wajib meryogikeun sadaya karyawan maskapai anu aktip divaksinasi.
  • Karyawan bakal didorong pisan ngagem topéng pameunteu iraha waé di luar ruang kerja pribadi atanapi nalika berinteraksi sareng batur.
  • Sadaya anu datang sareng saha waé anu asup ka gedong perusahaan diwajibkeun divaksinasi pinuh.

Air Kanada ceuk kiwari yén éta geus enacted a Return to the Workplace Plan to transition employees working remotely safe back into the workplace, dimimitian November 15. Rencanana, dikembangkeun sasuai jeung tungtunan Badan Kaséhatan Umum Kanada, ngagunakeun pendekatan hibrid ngagabungkeun on-situs jeung. pilihan kerja jauh pikeun masihan karyawan kalenturan sareng kapercayaan nalika aranjeunna uih deui kana rutinitas kerja pra-pandémik.

“Sedengkeun pagawé frontline di Air Kanada parantos ngahadiran padamelan anu ngajalankeun operasi sapanjang pandémik, anu kuring hatur nuhun sareng muji aranjeunna, saprak Maret 2020 sajumlah anu signifikan parantos damel jarak jauh dumasar kana arahan Kaséhatan Umum Federal. Ayeuna, ku caseloads turun sacara nasional, Air Kanada's kawijakan vaksinasi gaw wajib, sareng ukuran kaséhatan perusahaan anu sanés, tiasa waé pikeun jalma-jalma ngamimitian mulang terstruktur ka kantor sareng aman neruskeun kahirupan kerja anu langkung normal. Rencana kami nyandak pendekatan anu saimbang, nyumponan kabutuhan jalma-jalma anu hoyong damel deui sacara pribadi sareng kolega sareng batur anu langkung resep neraskeun, kusabab alesan pribadi atanapi profésional, damel jarak jauh dina dinten-dinten dina saminggu, "saur Michael Rousseau, Présidén. jeung Chief Executive Officer of Air Kanada.

"Pikeun individu, perusahaan atanapi organisasi naon waé pikeun ngahontal poténsi pinuhna peryogi hubungan sareng interaksi pribadi. Hal ieu ngajadikeun balikna urang Kanada ka tempat kerja janten léngkah anu dipikabutuh pikeun pamulihan masarakat sareng ékonomi tina épék ngasingkeun pandémik. Salaku nagara, urang tiasa sareng kedah ngawitan neruskeun rutinitas pra-pandémik urang, khususna anu luhur paksinasi tarif, kawijakan kaséhatan masarakat anu épéktip sareng pangorbanan anu dilakukeun ku urang sadayana pikeun ngéléhkeun COVID-19 parantos nyiptakeun kaayaan pikeun ngalakukeunana aman.

Dimimitian 15 Nopémber, maranéhanana Air Kanada Karyawan anu ayeuna damel di luar situs bakal ngamimitian uih deui ka tempat kerja, kalayan pilihan pikeun neraskeun damel dinten-dinten tina jarak jauh. Pikeun mastikeun kasehatan sareng kasalametan karyawan di tempat damel:

  • A kawijakan vaksinasi wajib meryogikeun sadaya karyawan aktip pikeun divaksinasi pinuh;
  • Kabéh nu datang jeung saha waé nu asup ka gedong pausahaan diwajibkeun divaksinasi pinuh;
  • Karyawan bakal didorong pisan ngagem topéng pameunteu iraha waé di luar ruang kerja pribadi atanapi nalika berinteraksi sareng batur;
  • Jarak fisik diperlukeun dimana praktis;
  • program home screening terus ditawarkeun jeung pamakéan maranéhna wanti;
  • Sanitizer leungeun sareng produk disinfeksi bakal terus sayogi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment