Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Harry Styles "Cinta dina Tour" Finale Papanggih jeung Paménta badag

Ditulis ku jelema nu nyunting

Superstar global anu meunang GRAMMY Award® Harry Styles bakal janten seniman musik anu munggaran pikeun pambukaan UBS Arena di Belmont Park, NY, dinten Minggu, 28 Nopémber salaku final tina 2021 Love On Tour na. Tiket bakal diobral mulai Jumaah, 5 Nopémber jam 12 Beurang di Ticketmaster.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Alatan paménta gede pisan jeung pikeun mastikeun fans meunang tiket langsung, pendaptaran presale pikeun acara ieu di UBS sarena, dina wates of Queens jeung Nassau County, sadia via program Ticketmaster diverifikasi Fan ayeuna ngaliwatan Salasa 2. Nopember di 12 beurang. Diverifikasi Fan presale bakal lumangsung dina Kemis 4. Nopember di 12 jeung Umum diobral dimimitian Jumaah 5. Nopember di 12. Langkung rinci aya di https://hstyles.co.uk/tour.

Anggota Kartu Amérika Express bakal gaduh aksés presale pikeun mésér tikét pikeun acara Minggu 28 Nopember. The Amex Presale dijalankeun dina Kemis, Nopémber 4 di 12 beurang nepi ka 10 pm AND saméméh masarakat umum. Pikeun nandaan tungtung tur Harry di sakuliah dunya, American Express bungah pikeun mawa deui "American Express X Harry Styles Love Bus" - nu Fine Line-diideuan, gaya 70-an dek dek kaluar beus nu diumumkeun dina mimiti tur ampir dua taun. baheula di Los Angeles.

Di UBS Arena, Anggota Kartu gaduh aksés kana éntri anu gancang sareng tiasa mésér barang ekslusif Harry Styles tina sadaya lokasi dagang di sapanjang arena.

American Express nembe ngumumkeun rupa-rupa kauntungan tambahan dina sagala rupa partnerships hiburan kaasup aksés pit pikeun tur pilih, pintonan Card Anggota-hijina, entrances express na lounges di tempat pasangan, sarta dagangan ekslusif, nyieun pangalaman hiburan hadé #withAMEX. Ti presale ka bubuka téhnologi pamayaran wearable pikeun ngaronjatkeun pangalaman festival musik, American Express geus dedicated ka ngajaga Anggota Kartu disambungkeun ka dunya hiburan pikeun leuwih 25 taun.

Dibuka 20 Nopémber 2021, UBS Arena di Belmont Park didamel pikeun musik sareng diwangun pikeun hoki. Tempat hiburan sareng olahraga pang anyarna di New York sareng bumi New York Islanders dikembangkeun ku kerjasama sareng Oak View Group, New York Islanders, sareng Jeff Wilpon. Nyadiakeun dorongan anu signifikan pikeun ékonomi régional, khususna nalika kagiatan ékonomi parantos dipangaruhan pisan ku pandémik, tempat hiburan kelas dunya, kalayan desain anu abadi sareng klasik, bakal ngahubungkeun jaman baheula sareng téknologi canggih sareng fasilitas ayeuna.

The $ 1.1 miliar multi-tujuan, kaayaan tina arena seni bakal host leuwih ti 150 acara utama taunan bari delivering hiji pangalaman hiburan hirup unmatched kaasup sightlines jelas tur akustik Premier. UBS sarena dirancang pikeun nahan nepi ka 19,000 jalma pikeun konser na audiences nepi ka 17,000 pikeun kaulinan NHL. Dina usaha pikeun ngawangun masa depan anu langkung héjo, UBS Arena badé janten nétral karbon pikeun operasi sateuacan 2024, anu bakal ngajantenkeun arena munggaran anu ngalakukeunana di basisir wétan Amérika Serikat.  

Lokasina di grounds bersejarah Belmont Park, UBS sarena lokasina kirang ti 15 mil ti duanana JFK na LaGuardia Airports, sarta bisa diasupan via mobil jeung naek dibagikeun dina kaluar 26A, 26B, sarta 26D kaluar tina Cross Island Parkway. Pikeun sémah anu nganggo Jalan Rel Long Island, UBS Arena tiasa diaksés ku wisatawan Wétan sareng Kulon di stasiun Queens Village LIRR, wisatawan Eastbound di Stasion Elmont énggal (diaksés Westbound dina Fall 2022), sareng ngalangkungan stasiun Belmont Spur, operasi ti Jamaika dina acara-dinten wungkul. Sajaba ti Long Island Rail Jalan, arene oge diaksés via MTA Bus Rute Q2 na Q110 sarta layanan beus Nassau County Inter-Express N6. 

Pikeun kasehatan sareng kasalametan sadayana dina acara Love On Tour Harry Styles anu bakal datang, anu gaduh tikét kedah nyayogikeun bukti vaksinasi COVID-19 atanapi tés négatip dina 48 jam saatos acara, salian ti ngagem topéng. Barudak di handapeun umur 12 taun tiasa ngahadiran konsér upami aranjeunna masihan bukti tés négatip COVID-19 anu dicandak dina 48 jam tina acara.

Salaku tambahan, sadaya staf tempat dina unggal acara ogé bakal nuturkeun protokol anu sami sareng kedah nyayogikeun bukti vaksinasi COVID-19 lengkep atanapi hasil tés négatip dina 48 jam, ogé ngagem topéng unggal waktos. Merlukeun masker sareng tés, atanapi bukti vaksinasi, mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajagi kasehatan sareng kasalametan awak sareng fans urang sareng gancang janten standar anyar pikeun konser di Amérika Serikat. Moal aya pengecualian kana kawijakan ieu. Fans didorong nganjang ka situs wéb UBS Arena pikeun langkung rinci.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment