Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Institusi anu mangaruhan kana Kamanusaan

Kénca ka katuhu: Anne-Valérie Corboz, Dekan Mitra, HEC Paris; Raphaëlle Gautier, Diréktur, HEC Paris; Richard Attias, CEO, FII Institute; Rakan Tarabzoni, COO, FII Institute; Pablo Martin de Holan, Dekan, HEC Paris di Qatar; Safiye Kucukkaraca, Diréktur, Partnerships strategis, THINK, FII Institute; Yi Cui, Diréktur, Precourt Institute pikeun Énergi, Universitas Stanford; sarta Hicham El Habti, Présidén, UM6P (Teu digambarkeun: Steven Inchcoombe, Kapala Publishing & Solutions Officer, Springer Alam, dikirimkeun pesen pre-dirékam).
Ditulis ku Dmytro Makarov

The Future Investment Initiative (FII) Institute, yayasan nirlaba global sareng hiji agenda: Dampak dina Kamanusaan, ayeuna parantos ngumumkeun proyék-proyék sareng universitas kelas dunya sareng penerbit akademik Springer Nature pikeun mangaruhan umat manusa.

Institut FII parantos gawé bareng sareng paguron kelas dunya Universitas Politéknik Mohammed VI, HEC-Paris sareng jurnal ilmiah Alam. Éta ogé ngajanjikeun dukungan anu penting pikeun ngabersihan panalungtikan énergi anu dilaksanakeun di Stanford's Precourt Institute for Energy.

Pengumuman éta sumping dina dinten kadua FII 5th Hari jadi lumangsung di Riyadh minggu ieu. Salaku yayasan nirlaba global, hubungan ieu bakal ngadukung karya FII Institute pikeun ngadamel dampak dina lima daérah: AI, Robotics, Atikan, Kaséhatan, sareng Kelestarian.

CEO FII Institute Richard Attias nyatakeun yén lembaga éta resep ngabagéakeun grup akademisi panganyarna kana pilar THINK tina FII Institute.

"Kualitas akademik lembaga ieu nguatkeun mandat FII Institute pikeun janten katalis anu leres-leres global pikeun parobahan. Kami reueus geus ngamankeun pasatujuan atikan-profil luhur sapertos anu bakal nutupan rentang badag rupa-rupa panalungtikan ti cara pikeun ngahontal tujuan karbon bersih enol pikeun ngamangpaatkeun kakuatan AI jeung panalungtikan anyar kana konsép balik ékonomi sirkular, nu bakal nyieun hiji dampak dina manusa."

Diskusi, debat sareng presentasi dina FII ayeuna berkisar ngeunaan investasi anu bakal nyiptakeun kauntungan anu paling ageung pikeun umat manusa, sabab sababaraha séktor nyaksian kebangkitan dina jaman pasca-COVID. Platform éta ngahijikeun pamimpin dunya, ahli, inovator, sareng média dina forum global pikeun ngajalajah solusi pioneering pikeun ngatasi tantangan masarakat sareng ngadorong tindakan pikeun ngawujudkeunana.

Présidén Universitas Politéknik Mohammed VI (UM6P), Hicham El Habti saur anjeunna "nanti-nantikan ningali UM6P sareng FII teras-terasan ngiringan usaha pikeun ngadamel dampak ku cara wani, ékspérimén sareng ngaganggu. Kuring yakin yén kolaborasi ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal tujuan silih janten generator dampak ngaliwatan panalungtikan inovatif, ngawangun kamampuan, pendidikan sareng investasi sareng pikeun masa depan.

Dekan HEC-Paris di Qatar, Pablo Martin de Holan saurna "Kami bungah tiasa damel sareng FII pikeun ngamajukeun pamahaman kumaha ngahijikeun modél bisnis sareng ékonomi sirkular. HEC Paris komitmen pikeun nyiptakeun pangaweruh anu tiasa dilaksanakeun anu bakal nyumbang kana solusi tantangan global jaman urang sareng ngabantosan ngalatih awéwé sareng lalaki anu bakal mingpin transformasi masif anu diperyogikeun pikeun dunya anu langkung saé, langkung sustainable, sareng langkung adil pikeun urang. jeung mangsa nu bakal datang.”

Diréktur Stanford's Precourt Institute for Energy and Professor of Materials Science and Engineering, Yi Cui, cenah éta bersyukur pikeun rojongan berehan ti FII Institute jeung kontribusina kana panalungtikan énergi bersih di Stanford.

Kapala Publikasi sareng Petugas Solusi Springer Nature, Steven Incoombe, Saur: "ngaliwatan partnership ieu kami Tujuan nyadiakeun komunitas panalungtikan sarta makers kaputusan konci kalayan informasi maranéhna bisa dipaké pikeun ngagancangkeun solusi pikeun tantangan societal konci."

Ngeunaan FII Institute  

FII Institute mangrupikeun yayasan nirlaba global kalayan panangan investasi sareng hiji agenda: Dampak kana Kamanusaan. Komitmen kana prinsip ESG, urang ngabina pikiran anu paling terang sareng ngarobih ideu janten solusi dunya nyata dina lima daérah fokus: AI sareng Robotika, Atikan, Perawatan Kaséhatan sareng Kelestarian. 

Kami aya dina tempat anu pas dina waktos anu pas - nalika panyusun kaputusan, investor sareng generasi nonoman anu aktipitas ngahiji dina aspirasi, energized sareng siap pikeun parobihan. Kami ngamangpaatkeun énergi éta kana tilu pilar - THINK, XCHANGE, ACT - sareng investasi dina inovasi anu ngajantenkeun bédana sacara global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment