Expo 2020: Emirates Airlines ka Seychelles


  1. Maskapai éta parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) sareng Dewan Pariwisata Seychelles, negeskeun deui dukunganna ka nagara pulo.
  2. Émirat parantos ngaladénan nagara salami 16 taun, sareng mangrupikeun maskapai internasional munggaran anu neruskeun jasa panumpang ka Seychelles dina Agustus 2020.
  3. Kusabab Januari 2021, Émirat parantos ngangkut ampir 43,500 panumpang ka tujuan Samudra Hindia anu populer ngalangkungan Dubai.

Émirat parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) sareng Dewan Pariwisata Seychelles di Expo 2020. Perjangjian éta negeskeun deui komitmen maskapai ka nagara pulo sareng ngagariskeun inisiatif gabungan pikeun ngamajukeun perdagangan sareng pariwisata ka nagara éta.

Memorandum of Understanding ditandatanganan ku Ahmed Khoory, SVP Komersial Émirat Asia Kulon & Samudra Hindia, sareng Sherin Francis, Sekretaris Utama Dinas Pariwisata, Pariwisata Seychelles. Kasapukan éta ditandatanganan ku ayana HE Mr Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri & Pariwisata sareng Adnan Kazim, Kapala Komersial Émirat.

Upacara ieu ogé dihadiran ku Émirat executives: Orhan Abbas, SVP Commercial Operasi Far East; Abdulla Al Olama, Manajer Daérah Operasi komérsial Far East, Asia Kulon & Samudra Hindia; Oomar Ramtoola, Manajer Kapuloan Samudra Hindia; Silvy Sebastian, Manajer Analisis Usaha Asia Kulon & Samudra Hindia; sarta executives Pariwisata Seychelles: Bernadette Willemin, Diréktur Jéndral Tujuan Marketing Pariwisata Seychelles; jeung Noor Al Geziry, Pariwisata Seychelles Kantor Wétan Tengah.

Ahmed Khoory, SVP Komersial Asia Kulon & Samudra Hindia di Emirates, nyarios: "Emirates parantos ngabagi hubungan anu kuat sareng Seychelles ti saprak 2005 sareng nagara pulo tetep janten pasar anu penting pikeun urang. Perjangjian anu ditandatanganan ayeuna mangrupikeun bukti kuat pikeun komitmen sareng dukungan urang ka pulo-bangsa. Kami ngahaturkeun nuhun ka mitra kami pikeun dukungan anu terus-terusan sareng kami ngarep-arep pikeun terus ngembangkeun partnership suksés kami.

Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri & Pariwisata, nyarios: "Maskapai penerbangan Émirat parantos tetep sareng tabah kalayan dukunganana ka Seychelles sareng kami leres-leres nganuhunkeun pikeun éta. Ku alatan éta, kami hoyong nganyatakeun dukungan kami pikeun taun anu bakal datang kalayan harepan yén éta bakal janten taun anu langkung saé pikeun Seychelles sareng maskapai.

Kasapukan éta ngagariskeun kagiatan anu saling mangpaat pikeun naekeun perdagangan sareng pariwisata ka nagara, kalebet pameran dagang, perjalanan familiarization dagang, paméran, sareng bengkel.

Émirat ngaluncurkeun operasi ka Seychelles dina taun 2005 sareng maskapai ayeuna ngoperasikeun penerbangan sadinten ka nagara pulo, ngagunakeun pesawat Boeing 777-300ER awakna lega. Emirates mangrupikeun maskapai internasional munggaran anu neruskeun jasa panumpang ka Seychelles dina bulan Agustus 2020, saluyu sareng nagara dibuka deui ka wisatawan internasional. Kusabab Januari 2021, Émirat parantos ngangkut ampir 43,500 panumpang ka nagara pulo, ti langkung ti 90 tujuan, kalebet pasar top, Uni Émirat Arab, Jerman, Perancis, Polandia, Swiss, Austria, Spanyol, Rusia, Bélgia sareng Amérika Serikat. ti Amérika.

Emirates parantos aman ngamimitian deui operasi ka langkung ti 120 tujuan dina jaringan globalna, ngalangkungan Dubai. Maskapai penerbangan geus mingpin industri jeung produk jeung jasa inovatif na, kaasup hiji set komprehensif ngeunaan ukuran kaséhatan sarta kaamanan dina unggal léngkah perjalanan, téknologi contactless di Bandara Dubai, kawijakan booking berehan sarta fléksibel, sareng industri munggaran panutup asuransi multi-resiko.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.