Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News WTN

Jaringan Pariwisata Dunia ngingetkeun: Tong ngancurkeun Pasar Wisata Méwah!

Kahareup perjalanan méwah pasca COVID diungkabkeun
Kahareup perjalanan méwah pasca COVID diungkabkeun
Ditulis ku Dr Peter E. Tarlow

Pariwisata dumasar kana nyiptakeun kenangan sareng kenangan asalna tina pangalaman anu unik sareng pikaresepeun. Upami perjalanan kelas munggaran diréduksi jadi tingkat jasa perjalanan ékonomi sababaraha taun ka pengker tapi kalayan harga anu langkung luhur, maka para profesional perjalanan henteu kedah reuwas nalika bisnis tungtungna lirén.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ti saprak pandémik Covid ngancurkeun industri pariwisata, para pamimpinna parantos milarian cara pikeun ngirangan karugian kauangan. 
  • Sababaraha di industri parantos naékkeun harga, anu sanésna ngirangan deui barang sareng jasa, sering nyalahkeun inflasi, kagagalan dina ranté pasokan, kurangna karyawan terampil, atanapi Covid-Pandemic.
  • Jaringan Pariwisata Dunia ngartos yén masalah anu didaptarkeun di luhur mangrupikeun masalah nyata.

Dr Peter Tarlow, presiden World Tourism Network, sareng anu ogé ahli dina perjalanan global sareng kaamanan pariwisata sareng kaamanan ngajelaskeun:

Masalah ieu, kumaha oge, milik industri jeung teu mantuan pikeun industri néangan jalan balik ti brink musibah mun employ mindeng kirang ti excuses nyata dina ngecas na keur perjalanan méwah tapi mindeng delivering jauh leuwih saeutik ti naon bisa. nyangka.

nu Jaringan Pariwisata Dunya, ngalambangkeun nagara-nagara pariwisata sareng usaha di 128 nagara, nyorong anggotana pikeun digawé dina ngawangun deui pariwisata ku cara anu tilas palangganna henteu ngan ukur mikiran "poé anu saé" perjalanan tapi ngarepkeun masa depan dimana kasenangan sareng kaanggunan perjalanan. ngahurungkeun mundane kana memorable.

 Dina jaman ngawangun deui industri perjalanan sareng pariwisata teu tiasa ningali turunna kualitas produkna atanapi dina jasa anu disayogikeun. Turunna kualitas produk sareng jasa anu ditawarkeun dina jangka panjang bakal ngarugikeun industri pariwisata, sareng dina jangka panjang, pamimpinna bakal kaleungitan artos.

Upami industri perjalanan sareng pariwisata suksés dina waktos susah ieu, éta kedah langkung seueur tibatan ningali dirina salaku korban atanapi tiasa janten palanggan anu mayar janten korban jasa anu goréng sareng kualitas produk anu goréng.   

Nalika perjalanan janten repot, nalika kasenangan perjalanan janten karya perjalanan maka henteu aya jumlah gimik humas atanapi pemasaran anu tiasa nutupan kuciwa masarakat. Sabalikna, sakumaha jangji-jangji anu teu direalisasikeun, industri pariwisata bakal nyanghareupan krisis kredibilitas.

Masarakat iinditan henteu naif atanapi henteu terang sareng salaku kualitas jasa sareng produk turun atanapi dipotong deui, wisatawan bakal mendakan lokasi énggal anu daék nyayogikeun jasa sareng produk anu kualitasna langkung murah.

Kusabab kitu, Jaringan Pariwisata Dunya ngadesek industri pikeun:

  •  Tempat panginepan kedah nawiskeun jasa anu saimbang sareng harga anu dirobih. Hotél méwah teu tiasa ngumumkeun yén éta bakal ngabersihan kamar sakali dina tilu dinten. Upami ngecas harga méwah teras nawiskeun jasa méwah. Lamun henteu ngurangan harga!
  • Bawa deui sareng jieun perks anyar. Nyadiakeun koran bébas, atawa coklat alus-wengi husus kabukti tetep pedestrian kana tetep husus tur memorable.
  • Anu leres pikeun industri pamondokan ogé leres pikeun industri penerbangan. Upami maskapai, bahkan di kelas munggaran atanapi bisnis, janten teu langkung ti beus-di-langit teras ahirna anu ngumbara bakal mendakan alternatif anu sanés. Dina bisnis dunya kiwari mindeng bisa dipigawé ampir kalawan loba kirang repot jeung ongkos.
  •  Airlines kudu ngaleungitkeun struktur fee a la carte maranéhanana., Éta kudu némbongkeun masarakat awam yén maranéhna paduli teu ngan lamun néangan hiji bailout pamaréntah tapi ogé dina mangsa alus.
  • Pariwisata sareng usaha perjalanan kedah ngembangkeun jam anu ramah pikeun para wisatawan. The dipariksa-ka hotél di 4:11 jeung pariksa kaluar di 00:XNUMX nyaeta konyol lamun hotél teu pinuh nempatan. Kabijakan sapertos kitu tungtungna langkung mahal tibatan iklan anu mahal anu ngajantenkeun janji anu dina tungtungna condong nyasabkeun.
  • Upend kualitas produk anu dilayanan sareng ngajantenkeun produk ieu ngagambarkeun biaya harga. Lamun hotél atawa réstoran ngecas fee premium lajeng kualitas dahareun dilayanan kedah ngagambarkeun fee éta. Loba teuing réstoran hotél motong sudut tapi ngecas harga premium. Intina nyaéta nalika masarakat janten langkung sadar kana jurang antara biaya sareng penjualan kualitas sareng reputasi tiasa mimiti turun.
  •  Tong ngajangjikeun naon anu teu tiasa ditepikeun. Dina bagian ahir abad ka tukang, industri perjalanan sareng pariwisata berjuang pikeun meunangkeun deui kredibilitasna. Teras 9-11 ngajantenkeun masarakat simpati kana kabutuhan industri. Nepi ka tungtun taun dékade mimiti abad ka dua puluh hiji industri perjalanan jeung pariwisata geus squandered simpati éta. Perjalanan sareng pariwisata kéngingkeun deui karep sareng pamahaman anu saé salami taun-taun Covid. Ayeuna nya éta waktu pikeun ngarobah éta wasiat alus kana lampah tur demonstrate ka publik sabaraha perjalanan tur industri pariwisata appreciates klien na konsumén ku nyieun produk anyar jeung inovatif dina harga nu ngagambarkeun kanyataanana.

Bentuk pamasaran anu pangsaéna nyaéta produk anu saé sareng jasa anu saé anu dipidangkeun dina suasana anu pikaresepeun sareng aman sareng aman. Upami perjalanan sareng pariwisata nuturkeun sababaraha saran dasar ieu maka industri pangageungna di dunya bakal janten hébat deui.

Inpormasi langkung seueur ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunia sareng kaanggotaan angkat ka www.wtn.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow mangrupikeun juru bicara sareng ahli anu terkenal di dunya anu ngahususkeun kana pangaruh kajahatan sareng térorisme dina industri pariwisata, acara sareng manajemen résiko pariwisata, sareng pariwisata sareng pangwangunan ékonomi. Ti saprak 1990, Tarlow parantos ngabantosan komunitas pariwisata ku masalah sapertos kaamanan perjalanan sareng kaamanan, pamekaran ékonomi, pamasaran kréatip, sareng pamikiran kréatip.

Salaku panulis anu kawéntar dina bidang kaamanan pariwisata, Tarlow mangrupikeun panulis pikeun sababaraha buku ngeunaan kaamanan pariwisata, sareng nyebarkeun seueur tulisan panilitian anu akademik sareng terapan ngeunaan masalah kaamanan kalebet tulisan anu diterbitkeun dina The Futurist, Jurnal Panalitian Perjalanan sareng Manajemén Kaamanan. Rupa-rupa tulisan profesional sareng ilmiah ti Tarlow kalebet tulisan ngeunaan mata pelajaran sapertos: "wisata gelap", tiori térorisme, sareng pangwangunan ékonomi ngalangkungan pariwisata, agama sareng térorisme sareng wisata pelayaran. Tarlow ogé nyerat sareng nyebarkeun buletin pariwisata online turis Tidbits Pariwisata anu dibaca ku rébuan wisatawan tur ahli perjalanan di sakumna dunya dina édisi basa Inggris, Spanyol, sareng Portugis na.

https://safertourism.com/

Leave a Comment