Minuhan Pahlawan Pariwisata di Pasar Perjalanan Dunya London ayeuna

Otomatis Ngiringan
  • Dinten ayeuna, Pasar Perjalanan Dunya di London bakal muka panto jam 10.00 di Pusat Pameran Excel di London.
  • Pimpinan Perjalanan sareng Pariwisata ti sakumna dunya sakali deui di London pikeun pendak, salam, sareng diskusi.
  • Jaringan Pariwisata Dunia bakal ngabagéakeun Pahlawan Pariwisata dinten ayeuna, dinten Senén jam 4.00 di Dewan Pariwisata Kenya Stand AF 150

Henteu ngan ukur éta Pasar Wisata Dunya kasempetan pikeun nimukeun, ngahasilkeun sareng ngajual produk perjalanan anyar dina umur COVID-19, tapi ogé kasempetan pikeun anu ngagerakkeun sareng ngagoncangkeun industri pikeun ngahiji deui sacara pribadi. Ngahijikeun ieu kedah gaduh sora anu kuat pikeun mingpin perjalanan deui kana jalur.

"Kabingungan kedah ngaleungit tina perjalanan deui.", saur Juergen Steinmetz. "Jaringan Pariwisata Dunia siap janten bagian tina diskusi anu langkung ageung. Henteu aya bisnis sapertos biasa, sareng gawé bareng sareng sadaya pamangku kapentingan anu relevan mangrupikeun konci pikeun suksés.

Pahlawan Pariwisata dipikawanoh ku nu Jaringan Pariwisata Dunya diondang ka Kenya Stand (AF150) dinten ayeuna tabuh 4.00. (1. Nopember) Organisasi bakal ngakuan dua pahlawan anyar ti Israél jeung Barbados- sarta loba nganjang kejutan diperkirakeun mangrupa bagian tina pasamoan NON ZOOM munggaran ieu anggota WTN sarta panongton WTM.

Paradigma Shift pikeun Pariwisata di Afrika tiasa janten langkung saé

Jaringan Pariwisata Dunia dibentuk salaku Ngadamel deui Wisata diskusi dimimitian ku ieu publikasi, PATA, Déwan Pariwisata Afrika, jeung Déwan Pariwisata Nepal dina Maret 2020 dina sideline ITB Berlin dibatalkeun.

Langkung ti 200+ rapat zum ngawangun kerjasama dina dunya perjalanan sareng pariwisata ti 128 nagara. Tujuanana pikeun WTN nyaéta pikeun nambihan ogé sora pikeun pamaén leutik sareng sedeng dina industri perjalanan sareng pariwisata global.

Pahlawan pariwisata munggaran, Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata pikeun Kenya bakal janten host. Ogé diharepkeun hadir nyaéta Hon. Edmund Bartlett ti Jamaika, sarta Dr Taleb Rifai, urut Sekretaris Jéndral UNWTO - kabeh diantara pahlawan pariwisata munggaran dipikawanoh ku organisasi ieu.

Barbados bakal ngenalkeun pahlawan pariwisata anyarna sareng diperkirakeun hadir sareng menteri, CEO Dewan Pariwisata, sareng awak TV Nasional.

Christian Rosario, eTurboNews fotografer anu meunang ganjaran aslina bakal nyandak sababaraha poto anu luar biasa pikeun dibagikeun.

Rebo 11.30 am, Dr Peter Tarlow, presiden WTN bakal diomongkeun di sési Kaamanan Cyber di Travel Maju di Pasar Travel Dunya.

Sanajan ngalaman sababaraha breaches data pangbadagna dina taun panganyarna, industri perjalanan masih pinuh ku liang kaamanan. Maskapai penerbangan utama sareng ranté hotél berjuang pikeun ngamankeun platform online na sanaos pelanggaran data sateuacana sareng serangan cyber ngungkabkeun inpormasi jutaan palanggan sareng nampi denda ti régulator privasi. Ayeuna langkung ti kantos, penting pisan pikeun industri perjalanan pikeun ngiringan waktos parobihan sareng ukuran anu diperyogikeun pikeun nyegah ancaman sapertos kitu. Salami sési ieu, panel ahli bakal ngabagi wawasan ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun ku industri pikeun ngajagaan tina résiko sareng ancaman cyber pikeun ngajagi data palangganna.

Pasar Perjalanan Dunia bakal janten tuan rumah KTT Menteri UNWTO sapertos biasa sareng WTTC. Arab Saudi taun ieu diperkirakeun ngagaduhan peran anu penting pisan.

eTN Penerbit Juergen Steinmetz
Papanggih kuring di WTM

Juergen Steinmetz siap papanggih eTurboNews pamiarsa sacara pribadi di Pasar Perjalanan Dunya. Punten ngahubungi WhatsApp: +1-808-953-4705 atanapi email [email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977). Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.