Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Natal jeung libur Taun Anyar jualan hotél

Logo Trip.com
Ditulis ku Dmytro Makarov

Waktosna pikeun buku staycation pikeun liburan Natal sareng Taun Anyar! Waktos anu sampurna pikeun nyéépkeun sésa HK $ 5,000 tina voucher konsumsi anjeun kadaluwarsa dina ahir taun.

Trip.com ngaluncurkeun 11.11 Mega Sale salami dua minggu ti 1 dugi ka 14 Nopémber, kalayan sahenteuna dua hotél populér dibuka pikeun pesenan dugi ka 50% potongan unggal dinten. Malah leuwih seru nyaéta Trip.com "Triple Spending Privileges", anu bakal dijalankeun dina 1 jeung 11 Nopémber, nu bakal aya 1) HK $ 111 kupon; 2) 11% diskon kupon; jeung 3) poéna hotél pikeun ngan HK $ 11.

Salian rupa-rupa diskon on atraksi populér tur tiket acara kayaning Keigo Open House jeung "Jurassic X The Dinosaur Park" Pameran, kahiji 10 pesenan on 11 Nopémber pikeun tiket Ocean Park jeung Ocean Park Water World bakal layak pikeun a tikét kadua dina HK $ 11.

Ti 1 nepi ka 10 Nopémber mimitian ti 11:11 poean, sarta ti 00:00 (tengah wengi) on 11 Nopémber, pamaké Trip.com bisa ngarasakeun flash diobral dina rupa-rupa hotél dipilih di HK $ 111 atawa HK $ 1,111. Nawaran ieu dumasar kana kahiji-datangna, mimiti-dilayanan dasar, nampilkeun teu kurang ti 50 kamar hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment