Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Asian Transformative Pharmaceutical Produk Company Apdet

Ditulis ku Dmytro Makarov

Everest Medicines ("Everest" atanapi "Company"), perusahaan biofarmaseutik fokus kana ngembangkeun sareng komersilkeun produk farmasi transformatif anu nyayogikeun kabutuhan médis anu teu kacumponan kritis pikeun pasien di Asia, dinten ayeuna ngumumkeun yén éta parantos ngagaleuh deui 1,095,000 saham biasa sami sareng sakitar HK $ 50 juta. di pasar terbuka dina periode ti 4 Oktober 2021 nepi ka 29 Oktober 2021, kalawan harga rata-rata HK$45.63 per saham. Rincian transaksi individu sayogi dina bagian investor dina situs wéb Perusahaan.

The repurchases dilakukeun dina program HK$100 juta share repurchase anu diumumkeun dina tanggal 30 Agustus 2021. Dina harga saham ayeuna, Pausahaan yakin yén sahamna didagangkeun dina diskon anu ageung pikeun nilai dasarna, sareng tiasa teras-terasan ngagaleuh deui saham di pasar kabuka. Pausahaan pinuh komitmen pikeun nyiptakeun nilai pikeun pemegang saham sareng gaduh kapercayaan anu kuat pikeun prospek masa depan. Nepi ka 30 Juni 2021, Perusahaan ngagaduhan RMB3,971.0 juta kas sareng sarimbag kas.

Perusahaan bakal ngalaksanakeun pameseran balik saham saluyu sareng memorandum sareng artikel asosiasi Perusahaan, Aturan Ngatur Listing Sekuritas di Bursa Saham Hong Kong Limited, Kodeu ngeunaan Pengambilalihan sareng Penggabungan sareng Pembelian Balik Saham, Hukum Perusahaan Kapuloan Cayman sareng sadaya undang-undang sareng peraturan anu lumaku dimana Perusahaan tunduk.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment