Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Australia muka deui wates saatos 18 bulan karantina COVID-19

Australia muka deui wates saatos 18 bulan karantina COVID-19.
Australia muka deui wates saatos 18 bulan karantina COVID-19.
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos wates internasional dikonci pikeun warga Australia di nagara bagian Victoria sareng New South Wales (NSW) sareng Wilayah Ibu Kota Australia, nagara éta tetep ditutup pikeun wisatawan asing, kecuali ti tatangga Selandia Anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah Australia parantos ngadamel salah sahiji réspon anu paling hese pikeun pandémik, mareuman wates internasionalna 18 bulan kapengker.
  • Penerbangan internasional ti Singapura sareng Los Angeles, AS anu pangheulana darat di Sydney.
  • Sakitar 1,500 panumpang diperkirakeun ngapung ka Sydney sareng Melbourne salami dinten mimiti larangan anu ngagampangkeun.

Warga Australia anu divaksinasi pinuh parantos dibéré lampu héjo ku otoritas pamaréntahan Australia pikeun ngarambat ka luar negeri sacara bébas tanpa idin khusus atanapi kedah karantina nalika sumping, mimitian 1 Nopémber.

Nagara ieu parantos santai larangan wates internasional anu parah ayeuna, ngamungkinkeun seueur kulawarga ngahijikeun deui saatos ampir 600 dinten papisah sareng nyababkeun pamandangan émosional di bandara di Sydney sareng Melbourne.

move asalna salaku loba Australia Ngalih tina anu disebut strategi manajemén pandémik COVID-enol pikeun hirup sareng virus di tengah drive vaksinasi skala ageung. Langkung ti 77% tina umur 16 sareng langkung ageung di nagara 25.9 juta parantos nampi dua nembak jab dugi ka ayeuna, saur menteri kaséhatan.

Pamaréntah Australia parantos ngadamel salah sahiji réspon anu paling hese pikeun pandémik, mareuman wates internasionalna 18 bulan kapengker. Duanana warga sareng wisatawan asing dilarang asup atanapi kaluar ka nagara tanpa pengecualian. Mindahkeun éta misahkeun kulawarga sareng réréncangan, nyababkeun seueur warga Australia henteu tiasa ngahadiran acara penting, kawinan atanapi pamakaman.

Mimiti Senén, penerbangan ti Singapura sareng Los Angeles anu pangheulana darat di Sydney, Australia. Panumpang anu sumping nyarios yén perjalananna "saeutik pikasieuneun sareng pikasieuneun" sareng ngajelaskeun perasaan ahirna tiasa uih deui ka bumi saatos waktos ieu "surreal".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment