Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Warta Breaking Finlandia Italia Megatkeun Warta musik wartos Ngawangun deui tanggung jawab Swiss Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ti Milan ka Rovaniemi dina easyJet ayeuna

Penerbangan ti Milan ka Rovaniemi dina easyJet ayeuna.
Penerbangan ti Milan ka Rovaniemi dina easyJet ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

easyJet ngumumkeun penerbangan langsung ti bandara Malpensa di Milan Italia ka Rovaniemi di Lapland Finlandia pikeun Désémber 2021 sareng Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamulihan pariwisata di Lapland bakal nguntungkeun tina rute internasional easyJet anyar.
  • Italia mangrupikeun pasar anu penting pikeun usum Natal Lapland.
  • Sateuacanna, easyJet ngaluncurkeun rute ti London Gatwick ka Rovaniemi di 2018.

Maskapai béaya rendah Swiss easyJet ngumumkeun dua penerbangan mingguan (Rebo, Minggu) ti Milan, Italia ka Rovaniemi, Finlandia, mimitian ti 19 Désémber 2021. Rute usum tiis bakal nawiskeun penerbangan dugi ka 9 Januari 2022. 

baheula, EasyJet dibuka jalur ti London Gatwick ka Rovaniemi di 2018.

"Kami leres-leres resep kana jalur anu nembé diumumkeun ku EasyJet. Ieu sambungan anyar dibuka pikeun kaayaan paménta tinggi, ngan kumaha metot Rovaniemi na Lapland sakumaha tujuan usum gaib. Italia mangrupikeun pasar anu penting pikeun usum Natal urang, ”saur Sanna Kärkkäinen, Managing Director of Didatangan Rovaniemi.

Pamulihan pariwisata di Lapland bakal nguntungkeun tina rute anu nembé dibuka ieu, nyimpulkeun Kärkkäinen.

Visit Rovaniemi sateuacana ngumumkeun pembukaan rute penerbangan anyar ku Air France, diwangun ku dua penerbangan mingguan mimitian ti 4th Désémber 2021, nawiskeun penerbangan dugi ka 5th dina Maret 2022.

Rovaniemi nyaéta ibukota Lapland, di kalér Finlandia. Kota ieu dipikanyaho salaku kota asal "resmi" Santa Claus, sareng pikeun ningali Lampu Kalér. 

EasyJet plc, gaya salaku EasyJet, nyaéta grup maskapai béaya rendah multinasional Inggris anu kantor pusatna di Bandara London Luton. Éta ngajalankeun jasa terjadwal domestik sareng internasional dina langkung ti 1,000 rute di langkung ti 30 nagara ngalangkungan maskapai afiliasi EasyJet UK, EasyJet Swiss, sareng EasyJet Europe.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment