Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Warta Méksiko Muter wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Swoop: Penerbangan ti Winnipeg ka Puerto Vallarta, Cancun sareng Orlando ayeuna

Swoop: Penerbangan ti Winnipeg ka Puerto Vallarta, Cancun sareng Orlando ayeuna.
Swoop: Penerbangan ti Winnipeg ka Puerto Vallarta, Cancun sareng Orlando ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Swoop celebrates balikna departures internasional na ti Bandara Internasional Winnipeg Richardson jeung brings deui penerbangan panonpoé populér ka wewengkon.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Swoop neruskeun operasi penerbangan internasional di Bandara Internasional Winnipeg Richardson.
  • Angkat dinten ieu nunjukkeun tonggak penting pikeun Otoritas Bandara Swoop sareng Winnipeg.
  • Balikna jasa ieu nandaan penerbangan munggaran ka tujuan panonpoé usum tiris anu sayogi ti Bandara Internasional Winnipeg Richardson saprak awal pandémik. 

Dinten, Swoop neruskeun operasi penerbangan internasional di Bandara Internasional Winnipeg Richardson kalawan miang tina hiber WO 728 kabeungkeut Phoenix-Mesa gateway Airport. Pamawa béaya rendah disetél pikeun mawa langkung seueur jasa panonpoé ka Winnipeg kalayan balikna penerbangan non-stop ka Puerto Vallarta dina 4 Nopémber 2021 sareng peluncuran jasa ka tujuan énggal kalebet Cancun dina 3 Désémber 2021 sareng Orlando ( Sanford) dina 11 Désémber 2021.

"Kami reueus pisan janten maskapai Kanada munggaran anu neruskeun operasi internasional Winnipeg, "saur Charles Duncan, Présidén Ngalieuk. "Pamulangan deui jasa non-stop kami ka tujuan panonpoé anu populér, sapertos Phoenix-Mesa maénkeun peran anu penting dina komitmen kami pikeun nyumponan paménta pikeun ongkos ultra-murah di Winnipeg, bari ngadukung rebound perjalanan udara di daérah éta.

miang dinten ieu sinyal hiji milestone signifikan pikeun Ngalieuk sareng Otoritas Bandara Winnipeg, kalayan penerbangan WO 728 nandaan miang internasional munggaran ti Winnipeg ka tujuan panonpoé saprak awal pandémik.

"Swoop ngenalkeun deui penerbangan non-stop antara Winnipeg sareng Phoenix-Mesa ngagambarkeun tonggak penting pikeun komunitas urang," saur Barry Rempel, Présidén sareng CEO Winnipeg Airports Authority. "Balikna jasa ieu nandaan penerbangan munggaran ka tujuan panonpoé usum tiris anu sayogi Bandara Internasional Winnipeg Richardson saprak awal pandémik. Kami bungah ningali rute anu populer ieu balik pikeun ngabantosan paménta dina pasar Winnipeg sareng ngamimitian usum perjalanan usum tiris di bandara.

Ngalieuk mangrupikeun operator murah murah Kanada dipiboga ku WestJet. Éta sacara resmi diumumkeun dina tanggal 27 Séptémber 2017, sareng ngamimitian penerbangan dina tanggal 20 Juni 2018. maskapai ieu dumasar di Calgary sareng dingaranan WestJet kahoyong "ngabeledug" ka pasar Kanada nganggo modél bisnis énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment