Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Indonésia wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Lini kuat ngaguncang pulo Sumatra di Indonésia

Lini kuat ngaguncang pulo Sumatra di Indonésia.
Ditulis ku Harry Johnson

Teu aya laporan tatu saatos gempa, anu nyerang teu lami saatos tengah wengi waktos lokal (5pm GMT).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Indonésia diguncang ku rébuan lini unggal taun.
  • Pulo gedé di Indonésia, Sumatra, tempatna langkung ti 58 juta jiwa.
  • Gempa éta magnitudo 6.2 sareng teu aya peringatan tsunami anu dikaluarkeun saatosna.

The US Geological Survey (UGS) ngalaporkeun yén gempa kuat 5.9 SR geus kacatet deukeut pulo barat laut Indonésia. Sumatra ayeuna.

Numutkeun kana Indonesia's Météorologi, Klimatologi, sarta Badan Géofisika, gempa diukur 6.2-magnitudo.

Henteu aya peringatan tsunami anu dikaluarkeun nalika gempa.

Pulo badag tina Sumatra nyaeta imah leuwih 58 juta jalma. Teu aya laporan tatu saatos gempa, anu nyerang teu lami saatos tengah wengi waktos lokal (5pm GMT).

Sahenteuna tilu jalma tiwas sareng sababaraha deui anu luka nalika gempa narajang pulo Bali anu populer di Indonésia dina 16 Oktober sareng nyababkeun urug. Gempa gedéna 6.2 gedéna nyerang nagara pulo dina Januari, ngancurkeun sababaraha gedong, kalebet rumah sakit, sareng nyababkeun langkung ti 100 maotna.

Tempatna di daérah anu dingaranan Pasifik Ring of Fire - daérah ngawangun busur anu sering kagiatan seismik - Indonesia diguncang ku rébuan lini unggal taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment