Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Berita Pamaréntah Berita Breaking Martinique wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Martinique muka deui langit na pikeun penerbangan Air Canada

Martinique muka deui langit na pikeun penerbangan Air Canada.
Martinique muka deui langit na pikeun penerbangan Air Canada.
Ditulis ku Harry Johnson

Ladenan hawa ka Fort-de-France bakal disayogikeun saluyu sareng ukuran sanitasi, pikeun mastikeun tetep aman di Pulo Kembang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan mingguan langsung ti Montréal bakal dioperasikeun pikeun neruskeun jasa ka Martinik sareng pesawat B737 dua kelas 169 korsi.
  • Ieu ngabuktikeun sabaraha Martinik jeung sakabeh Hindia Kulon Perancis penting pikeun urang di Air Canada.
  • Rute strategis ieu bakal dioperasikeun dugi ka lima kali saminggu dina pesawat Boeing-737 generasi anyar. 

Air Canada balik deui ka Martinik dimimitian 30 Oktober, saatos sababaraha bulan gangguan jasa kusabab pandémik.  

Penerbangan mingguan langsung ti Montréal (YUL) bakal dioperasikeun pikeun neruskeun jasa Martinik kalawan pesawat Boeing 737 dua-kelas 169 korsi, sadayana dilengkepan layar touch-sénsitip individu nu masihan aksés ka sistem hiburan pinuh, kaasup pilem, dokumenter, musik, jeung kaulinan.

"Urang téh delighted datang deui ka Martinik"ceuk Alexandre LEFEVRE, Air Kanada'S perencanaan jaringan Diréktur Senior.

“Ieu ngabuktikeun sabaraha Martinik sarta sakabeh Perancis Hindia Kulon penting pikeun urang di Air Kanada, sabab kami geus ngadegkeun hubungan kuat di wewengkon pikeun leuwih 45 taun ayeuna. Saloba Martinique mangrupakeun tujuan panonpoé populér pikeun Quebecers, Quebec mangrupakeun tujuan pikaresepeun pikeun Martinicans pilari luang, atikan luhur, sarta kasempetan bisnis. Rute strategis ieu bakal dioperasikeun dugi ka lima kali saminggu dina pesawat Boeing-737 generasi anyar. Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun dina kapal. ”

Ladenan hawa ka Fort-de-France bakal disayogikeun saluyu sareng ukuran sanitasi, pikeun mastikeun tetep aman di Pulo Kembang. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment