Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

TAT Ngenalkeun Anyar "Visit Thailand Year 2022" di WTM 2021

Siripakorn Cheawsamoot, Wakil Gubernur TAT pikeun Komunikasi Pemasaran
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) dinten ayeuna ngenalkeun kampanye pamasaran "Visit Thailand Year 2022" énggal ka delegasi anu ngahadiran konperénsi pers Pembukaan Thailand di World Travel Market (WTM) 2021 di London, Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Situasi COVID-19 di dunya janten langkung saé, sareng moméntum pariwisata uih deui.
  2. Thailand ningali kasempetan ieu pikeun ngadorong rencana dibuka deui pikeun perjalanan bébas karantina pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh.
  3. TAT nawiskeun wisatawan "Bab Anyar Luar Biasa" pikeun mendakan di Thailand nalika Karajaan dibuka deui watesna, gratis karantina, ka wisatawan internasional ti 1 Nopémber 2021.

Kampanye ieu dijelaskeun ku Mr. Siripakorn Cheawsamoot, Wakil Gubernur TAT pikeun Komunikasi Pemasaran, anu ngayakeun kagiatan éta. "Salaku bab anyar pikeun Thailand dimana wisatawan di dunya tiasa ngalaman 'Bab Anyar Luar Biasa' dina tujuan anu kantos populer."

Ceuk Pak Siripakorn, "Ayeuna kaayaan COVID-19 di dunya parantos langkung saé, sareng moméntum pariwisata uih deui sakali deui, Thailand ningali kasempetan pikeun ngadorong maju sareng rencana dibuka deui pikeun perjalanan bébas karantina ka travelers pinuh divaksinasi. Teu aya waktos anu langkung saé pikeun nampilkeun produk sareng jasa pariwisata énggal, ogé pikeun nyegerkeun atraksi anu tercinta di Thailand dina lampu anu énggal.

Bab 1, atanapi Bab Kahiji, bakal ningali TAT nyorot produk sareng jasa pariwisata anu bakal ngahudangkeun panca indra para wisatawan, sapertos, masakan Thailand anu lezat sareng pamandangan alam anu indah anu tiasa dipendakan di sakumna karajaan.

Dina Bab 2, judulna The One You Love, TAT bakal difokuskeun bagéan husus kawas kulawarga, pasangan, jeung babaturan jeung ngajak aranjeunna pikeun nyieun kenangan éndah babarengan di Thailand. Bangkok, Phuket, sarta Chiang Mai hususna bakal diwanohkeun salaku tujuan populér pikeun kawinan jeung bulan madu, kalawan pantai geulis maranéhanana, resorts gunung, sarta banding kota vibrant.

Bab 3, Bumi Urang Peduli, bakal nyorot kumaha kasempetan alam pikeun ngarevitalisasi kusabab kaayaan COVID-19 parantos ningkatkeun kasadaran ekowisata di kalangan wisatawan dunya sareng kumaha paripolahna mangaruhan lingkungan. Mecenghulna bagéan perjalanan sapertos wisata Wilderness (Escapers) sareng Cult-Vacation (Sadar) ogé bakal nunjukkeun yén paripolah para wisatawan parantos robih pikeun nyéépkeun langkung seueur waktos di alam sareng janten sadar kana dampakna kana sumber daya alam.

Salaku tambahan, bagéan anu sanésna nyorot kalebet gastronomi, kaséhatan sareng kabugaran, ogé "kerja," anu parantos janten tren nalika munculna pandémik COVID-19 bakal ngamungkinkeun jalma damel jarak jauh sareng nikmati liburan. 

Pikeun ngamajukeun pariwisata anu tanggung jawab sareng lestari di Thailand, TAT parantos ngadopsi BCG
(Bio-Circular-Green Economy) modél pikeun ngawangun kakuatan nagara dina karagaman biologis sareng kabeungharan budaya sareng ngahijikeun téknologi kana ningkatkeun nilai produk pikeun ngahontal kamekaran sustainable. Ieu bakal ngabantosan ngadistribusikaeun pendapatan ka komunitas lokal sareng ngabéréskeun kaleuleuwihan sareng masalah lingkungan anu parah anu aya di tujuan utama. 

Bapak Siripakorn ogé masihan konperénsi pers WTM 2021 apdet ngeunaan rencana dibuka deui rupa-rupa tujuan Thailand.

Nepi ka ayeuna (1 Nopémber), pambukaan deui Thailand parantos lebet kana fase kahiji sareng ngabagéakeun sémah anu divaksinasi lengkep ti Inggris sareng 62 nagara/wilayah sanés kalayan sarat "Test & Go". Wisatawan dina kategori ieu bakal dibebaskeun tina karantina. Daptar nagara/wilayah anu disatujuan ieu bakal dilegaan engké pikeun nutupan sakumna dunya ti 1 Januari 2022.

Ogé, ti dinten ayeuna, dugi ka 30 Nopémber, 17 anu disebut "Blue Zone Sandbox" tujuan di sabudeureun Thailand bakal dibuka deui. Ieu nyaéta Bangkok, Krabi, Phuket, Chon prakan (Banglamung, Pattaya, Si Racha, Ko Si Chang, jeung Sattahip – Na Jomtien jeung Bang Sarey), Chiang Mai (Mueang, Doi Tao, Mae Rim, jeung Mae Taeng), Trat (Ko Chang), Buri Ram (Mueang), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin jeung Nong Kae), Phang-Nga, Phetchaburi (Cha-Am), Ranong (Ko Phayam), Rayong (Ko Samet), Loei (Chiang Khan), Samut Prakan (Bandara Suvarnabhumi), surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan, jeung Ko Tao), Nong Khai (Mueang, Sangkhom, Si Chiang Mai, jeung Tha Bo), jeung Udon Thani (Mueang, Ban Dung, Kumphawapi, Na Yung, Nong Han, jeung Prachaksinlapakhom). Pangunjung anu divaksinasi lengkep anu angkat ti tempat anu sanés dina 63 nagara/wilayah tiasa lebet Thailand dina tujuan Blue Zone Sandbox. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal dibuka deui Thailand, punten didatangan didieu.

Samentara éta, pikeun ngagampangkeun nganjang ka Thailand, sistem "Thailand Pass" énggal parantos dikembangkeun ku Kamentrian Luar Negeri sareng Badan Pengembangan Pamaréntah Digital (DGA), sareng dugi ka ayeuna (1 Nopémber). aya di dieu. Sistem basis wéb ieu ngamungkinkeun wisatawan Thailand sareng asing ngalebetkeun inpormasi sareng dokumén anu dipikabutuh sateuacan angkat dina cara anu lancar.

Pikeun pasar Inggris sareng Éropa, Mr. Siripakorn nyarios yén datangna uih deui ka Thailand dina tingkat anu nyugemakeun. "Seueur operator anu nawiskeun penerbangan langsung kalayan kapasitas anu ageung ka Thailand. Salaku tambahan, THAI Airways International neruskeun deui 38 rute ka Thailand, kalebet 7 rute antara Thailand sareng kota Éropa pikeun ngadukung program Kotak Sandbox Phuket sareng 10 rute antara Bangkok sareng kota Éropa.

Ti Inggris, aya kira-kira 150,000 korsi per minggu ka Thailand kaasup 7 penerbangan poean kalawan Emirates, Etihad, Qatar jeung Thai Airways. TUI bakal neruskeun penerbangan piagam ka Thailand ti 15 Désémber sareng BA sareng EVA Air neraskeun jasa ti Januari 2022.

TAT UK terus ngaluncurkeun rencana penjualan sareng pamasaran dagangna ditambah strategi PR & komunikasi pikeun ngamajukeun dibuka deui gratis karantina Test & Go ti 1 Nopémber ogé Taun Kunjungan Thailand. "Kami ngarepkeun ngabagéakeun deui agén perjalanan dina perjalanan kulawarga sareng média sareng influencer pikeun ngajalajah nagara urang deui - tungtungna urang tiasa ngawujudkeun impian perjalanan deui," pokna Pak Siripakorn.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment